ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітаємо на оновленому сайті Тульчинської районної військової адміністрації

Актуально

Останні новини

24 Квітня, 2024 р., 16:41
Цього тижня команди дівчат з черлідингу та баскетболу дев’яти територіальних громад району,  з мрією приміряти медалі трьох ґатунків з автентичним логотипом спортивного дійства, виборювали право представляти район на ІV обласному етапі.  Змагання продемонстрували взаємопідтримку, повагу до суперників, витонченість, граційність, синхронність рухів, пластику, оригінальність ідей, незламний спортивний характер, досконалу естетику зовнішнього вигляду команд, нестримне прагнення перемогти та, головне,  сотні щирих дівочих посмішок як свідчення того, що діти наших Захисників і Захисниць – майбутнє  нашої  держави, на кілька годин забули та відволіклися від воєнного сьогодення. На офіційній церемонії відкриття та нагородження  змагань, підкреслюючи значимість акції,  слова підтримки,  вітання від начальника обласної військової адміністрації, голови ГО «Відділення НОК України у Вінницькій області» Сергія Борзова та побажання  перемоги всім учасникам, звучали  від  почесних гостей та амбасадорів проєкту.     За підсумками районного етапу  Тульчинський район  у обласних змаганнях з черлідингу представлятиме команда Тульчинського ліцею № 2, а з баскетболу команда Городківського ліцею № 1.
24 Квітня, 2024 р., 16:37
У Всеукраїнський день психолога в області відбувся регіональний форум з ментального здоров’я.
24 Квітня, 2024 р., 15:12
У результаті діяльності обласної робочої групи «Прозорість та підзвітність», рішенням Господарського суду Вінницької області задоволено позов Вінницької обласної прокуратури в інтересах держави в особі Вінницької обласної військової адміністрації до Студенянської сільської ради Тульчинського району про визнання незаконним та скасування рішення сільської ради щодо оформлення комунальної власності на земельну ділянку з числа земель оборони, та скасування державних реєстрацій на неї. 
24 Квітня, 2024 р., 15:00
Президент України Володимир Зеленський висловив подяку Сенату Конгресу США за сьогоднішнє схвалення життєво необхідної допомоги Україні.
24 Квітня, 2024 р., 12:39
Тульчинська районна військова адміністрація повідомляє, що по ВП Жмеринська дистанція колії будуть виконуватись ремонтно-колійні роботи по заміні плітей безстикової колії в межах залізничного переїзду на напрямку Жмеринка – Вапнярка. Даний переїзд перетинає автомобільну дорогу Т-02-12 Вінниця – Тиврів – Шпиків – Комаргород (1177 км ПК 5 перегону Рахни – Юрківка).

Випадкові фото

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь