ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпорядження №75 «Про припинення функціонування прийомної сім’ї створеної на базі   родини ХХХ та ХХХ»

Кількість переглядів: 719
Рік: 2021 рік
Місяць: Квітень
Тип документу: Розпорядження
Дата: 01.04.2020
Номер документу: 75
Назва документу: Про припинення функціонування прийомної сім’ї створеної на базі   родини ХХХ та ХХХ
Прикріплені файли:

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ 

від 01 квітня 2020р.  № 75

Про припинення функціонування прийомної сім’ї створеної на базі   родини ХХХ та ХХХ

Керуючись п. 6 ст. 22 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», ст. 6 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування»,  керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року № 866 «Про затвердження Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності пов’язаної із захистом прав дитини», постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2002  року № 565 «Про затвердження Положення про прийомну сім’ю», постановою Кабінету Міністрів України від 31.01.2007 року № 81 «Про затвердження Порядку призначення і виплати державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом «гроші ходять за дитиною», розпорядження голови Тульчинської районної державної адміністрації, № 677-р від 02.09.2008 року «Про створення прийомної сім’ї на базі родини ХХХ та ХХХ та передачу дитини, позбавленої батьківського піклування на виховання та спільне проживання», розпорядження голови Тульчинської районної державної адміністрації, № 464-р від 01.11.2010 року «Про влаштування дитини, позбавленої батьківського піклування ХХХ, ХХХ року народження в прийомну сім’ю родини - ХХХ та ХХХ на підставі заяв ХХХ та ХХХ від 04.03.2020 року та їх прийомної дитини ХХХ, ХХХ року народження, яка є особою з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, щодо припинення функціонування прийомної сім’ї та виведення з прийомної сім’ї особи, з числа дітей, позбавлених батьківського піклування ХХХ беручи до уваги рішення Комісії з питань захисту прав дитини № 1 від 26.03.2020 року:

1.  Вивести з 01.04.2020 року ХХХ, ХХХ року народження, з прийомної сім’ї ХХХ та ХХХ.

2. Вважати функціонування прийомної сім’ї, створеної на базі родини ХХХ та ХХХ, припиненим з 01.04.2020 року.

3. Позбавити сім’ю ХХХ та ХХХ, статусу прийомної.

4. Припинити дію договору між Тульчинською районною державною адміністрацією та прийомними батьками ХХХ та ХХХ № 66 від 01.11.2010 року «Про влаштування дітей на виховання та спільне проживання у прийомну сім’ю”.

5. Службі у справах дітей районної державної адміністрації (Поліщук В.Л.) підготувати відповідні документи ХХХ, ХХХ року народження, щодо вибуття з прийомної сім’ї ХХХ та ХХХ

6. Управлінню соціального захисту населення районної державної адміністрації (Богач М.М.) припинити виплату державної соціальної допомоги на особу з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, ХХХ, ХХХ року народження, та грошового забезпечення прийомним батькам за надання соціальних послуг у прийомній сім’ї за принципом «гроші ходять за дитиною».

7. Районному центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Капелюшна О.П.):

7.1. Надавати соціальні послуги, в межах компетенції, ХХХ, ХХХ  року народження, як особі з числа  дітей, позбавлених батьківського піклування.

8. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Перший заступник голови районної
державної адміністрації    Олег Боровський

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь