ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпорядження №93 «Про відзначення в районі 75-ї річниці Дня пам’яті та примирення і Дня  перемоги над нацизмом у Другій світовій війні»

Кількість переглядів: 290
Рік: 2021 рік
Місяць: Травень
Тип документу: Розпорядження
Дата: 05.05.2020
Номер документу: 93
Назва документу: Про відзначення в районі 75-ї річниці Дня пам’яті та примирення і Дня  перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
Прикріплені файли:
  1. 05_93д (0.04 МБ)

Розпорядження

від 05 травня 2020 р № 93

Про відзначення в районі 75-ї річниці Дня пам’яті та примирення і Дня  перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Керуючись статтями 22, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», відповідно до Закону України «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років», розпорядження голови  обласної державної адміністрації від 04.05.2020 року № 304 «Про відзначення на Вінниччині у 2020 році 75-ї річниці Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні», з метою вшанування подвигу українського народу у боротьбі за свободу, увічнення пам’яті загиблих у Другій світовій війні, належного відзначення у 2020 році 75-ї річниці Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні:

1.  Нагородити Почесною грамотою райдержадміністрації та районної ради з виплатою нецільової матеріальної допомоги ветеранам Другої світової війни,  згідно з додатком.

2. Сектору культури, молоді та спорту районної державної адміністрації   (Н. Справник) видатки, пов’язані з виплатою нецільової матеріальної допомоги до Почесної грамоти райдержадміністрації та районної Ради, придбання квіткової продукції здійснити відповідно до кошторису (додається).

3. Фінансовому управлінню райдержадміністрації (Є. Ніколаєнко) профінансувати видатки у сумі  7270 (сім тисяч двісті сімдесят) гривень коштом, передбаченим в районному бюджеті на проведення районних культурно-масових заходів.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Перший заступник голови  
районної державної адміністрації    Олег Боровський


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь