ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпорядження №99 «Про реалізацію комплексної послуги «єМалятко» в центрі надання  адміністративних послуг»

Кількість переглядів: 441
Рік: 2021 рік
Місяць: Травень
Тип документу: Розпорядження
Дата: 14.05.2020
Номер документу: 99
Назва документу: Про реалізацію комплексної послуги «єМалятко» в центрі надання  адміністративних послуг
Прикріплені файли:
  1. 14_99 (0.01 МБ)

Розпорядження

від 14 травня 2020 р № 99

Про реалізацію комплексної послуги «єМалятко» в центрі надання  адміністративних послуг

З метою забезпечення реалізації експериментального проєкту «єМалятко» у центрі надання адміністративних послуг Тульчинської районної державної адміністрації, відповідно до Указу Президента України від 29.07.2019 № 558/2019 «Про деякі заходи щодо поліпшення доступу фізичних та юридичних осіб до електронних послуг», постанови Кабінету Міністрів України від 10.07.2019 № 691 «Про реалізацію експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для реалізації прав дитини» та керуючись  Законом України «Про місцеві державні адміністрації»:

1. Визначити центр наданням адміністративних послуг Тульчинської районної державної адміністрації, у якому надаватиметься комплексна послуга при народженні дитини за електронною заявою батьків онлайн. Офіс центру надання адміністративних послуг розташований  вул. Миколи Леонтовича, 65, місто Тульчин, Вінницька область, Україна, індекс 23600.

2. Затвердити перелік адміністраторів, уповноважених для надання комплексної послуги «єМалятко» у ЦНАП, згідно з додатком, що додається.

3. Начальнику загального відділу апарату Тульчинської районної державної адміністрації Плаксій В.В. забезпечити електронну взаємодію державних електронних інформаційних ресурсів з центром надання адміністративних послуг.

4. Начальнику відділу з питань надання адміністративних послуг та державної реєстрації Тульчинської районної державної адміністрації Дудкевич Ю.П.:

4.1. у разі відпустки, хвороби, звільнення адміністратора уповноваженого для надання комплексної послуги «єМалятко»  вживати заходів щодо призначення відповідального адміністратора на період тимчасової відсутності адміністратора;

4.2. забезпечити надання Вінницькій обласній державній адміністрації відповідної інформації, визначеної у листі Міністерства цифрової трансформації України від 12.05.2020 № 1/04-3-2076, у встановлені строки.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Перший заступник голови 
районної державної адміністрації   Олег Боровський


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь