ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпорядження №147 «Про надання дозволу громадянці ХХХ на вчинення правочинів  шляхом підписання договору купівлі-продажу   житлового будинку ХХХ Вінницької області від імені та в інтересах малолітнього сина ХХХ, ХХХ року народження»

Кількість переглядів: 310
Рік: 2021 рік
Місяць: Липень
Тип документу: Розпорядження
Дата: 03.07.2020
Номер документу: 147
Назва документу: Про надання дозволу громадянці ХХХ на вчинення правочинів  шляхом підписання договору купівлі-продажу   житлового будинку ХХХ Вінницької області від імені та в інтересах малолітнього сина ХХХ, ХХХ року народження
Прикріплені файли:

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від “03” липня 2020 року  № 147

Про надання дозволу громадянці ХХХ на вчинення правочинів  шляхом підписання договору купівлі-продажу   житлового будинку ХХХ Вінницької області від імені та в інтересах малолітнього сина ХХХ, ХХХ року народження

Керуючись ст.6 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та у відповідності до ст. 18 Закону України «Про охорону дитинства», ст. 177 Сімейного кодексу України, ст. 31, 32 Цивільного кодексу України, ст. 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей», п.67 «Порядку провадження органами опіки і піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року № 866, на підставі заяви ХХХ від 06.06.2020 року , враховуючи рішення Комісії з питань захисту прав дитини районної державної адміністрації № 4  від 25.06.2020 року:

1. Надати дозвіл громадянці ХХХ на вчинення правочинів  шляхом підписання договору купівлі-продажу   житлового будинку ХХХ Вінницької області від імені та в інтересах малолітнього сина ХХХ, ХХХ року народження.

2. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Голова районної державної адміністрації       Олег Боровський


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь