ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпорядження №208 «Про доцільність і строки влаштування неповнолітньої ХХХ, ХХХ  року народження, на цілодобове перебування до закладу інституційного догляду та виховання дітей»

Кількість переглядів: 285
Рік: 2021 рік
Місяць: Жовтень
Тип документу: Розпорядження
Дата: 01.10.2020
Номер документу: 208
Назва документу: Про доцільність і строки влаштування неповнолітньої ХХХ, ХХХ  року народження, на цілодобове перебування до закладу інституційного догляду та виховання дітей
Прикріплені файли:

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 від “01” жовтня 2020 р. № 208

Про доцільність і строки влаштування неповнолітньої ХХХ, ХХХ  року народження, на цілодобове перебування до закладу інституційного догляду та виховання дітей

Відповідно до ст.ст. 2, 6, 13, 22, 23, 25, 28,  41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» (ст.ст. 32, 34, 38, 40 Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні»), ст.ст. 55, 56, 242 Цивільного кодексу України, ст. 4 Закону України  «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)», керуючись Порядком зарахування дітей на цілодобове перебування до закладів, які здійснюють інституційний догляд і виховання дітей, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 №586, враховуючи рішення Комісії з питань захисту прав дитини № 3 від 30.09.2020 року, беручи до уваги заяву матері ХХХ від 31.08.2020 року, з метою забезпечення реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, всебічний розвиток та виховання в сімейному оточенні, що ґрунтуються на забезпеченні найкращих інтересів дитини:

1. Погодити влаштування неповнолітньої ХХХ, ХХХ року народження, яка проживає за адресою: Вінницька обл., ХХХ, на цілодобове перебування до закладу інституційного догляду та виховання дітей Ситковецької  спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернат строком на 2020-2021 навчальний рік, враховуючи індивідуальні та особливі освітні потреби дитини.

2. Зобов’язати громадянку ХХХ: виконувати батьківські обов’язки відносно дитини ХХХ, ХХХ року народження, забирати дитину із закладу на вихідні, святкові дні та під час канікул.

3. Службі у справах дітей (Поліщук В.Л.) здійснювати моніторинг прибуття/вибуття дитини, яка перебуває цілодобово у закладі та контроль за станом виконання батьками батьківських обов’язків відносно дитини.

4.  Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Голова районної державної адміністрації  Олег Боровський


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь