ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проект рішення №- «Про внесення змін до районного бюджету на 2020 рік»

Кількість переглядів: 253
Рік: 2021 рік
Місяць: Жовтень
Тип документу: Проект рішення
Дата: 12.10.2020
Номер документу: -
Назва документу: Про внесення змін до районного бюджету на 2020 рік
Прикріплені файли:

Р І Ш Е Н Н Я

­­­­__ ________ 2020 року                   сесія 7 скликання

«Про внесення змін до районного бюджету на 2020 рік»

Керуючись п.17, 18 ч.1 ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.4 ст. 14, п.8 ст.78 Бюджетного кодексу України, враховуючи клопотання районної державної адміністрації, висновок постійної комісії з питань бюджету, проведення економічних реформ, виробництва товарів народного споживання, районна рада ВИРIШИЛА :

1 Провести зміни до районного бюджету на 2020 рік за рахунок розподілу вільного залишку загального фонду районного бюджету, що утворився станом на 1 січня 2020 року в сумі 1043155  грн.

1.1 Враховуючи клопотання КНП « Тульчинська центральна лікарня» щодо виділення коштів для співфінансування проведення реконструкції відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги КНП «Тульчинська ЦРЛ», в тому числі з пристосуванням відповідних приміщень у відділені екстреної ( невідкладної )медичної допомоги для розміщення нового обладнання, збільшити кошторисні призначення по спеціальному  фонду в сумі 965555 грн., та відповідно видатки по фінансовому управлінню в частині міжбюджетних трансфертів райдержадміністрації за КПКВ 9750 «Субвенція з місцевого бюджету на співфінансування інвестиційних проектів» на вказану суму відповідно до додатків 2,3,4 даного рішення.

1.2 Враховуючи клопотання відділу освіти райдержадміністрації щодо додаткового виділення коштів, збільшити кошторисні призначення по загальному фонду в сумі 40000 грн. та відповідно видатки по відділу освіти райдержадміністрації за КПКВ 0611020 «Надання загальної середньої освіти загальноосвітніми навчальними закладами» на вказану суму (медичний огляд медпрацівників); збільшити кошторисні призначення по спеціальному фонду в сумі 20000 грн. та відповідно видатки по відділу освіти райдержадміністрації за КПКВ 0611020 «Надання загальної середньої освіти загальноосвітніми навчальними закладами» на вказану суму для придбання плити в Кирнасівську ЗОШ відповідно до додатків 2,3  даного рішення.

1.3 Враховуючи клопотання сектору культури молоді та спорту райдержадміністрації щодо додаткового виділення коштів, збільшити кошторисні призначення по спеціальному  фонду в сумі 15000 грн. , а саме за КПКВ 1014030 «Забезпечення діяльності бібліотек» на вказану суму  для придбання оргтехніки в Михайлівську бібліотеку  відповідно до додатків 2,3 даного рішення.

1.4 Враховуючи клопотання КП «Редакція Тульчинського радіомовлення» щодо виділення додаткових коштів на виконання районної програми забезпечення інформування населення, розвитку ефірного інформаційного простору у Тульчинському районі та покращення матеріально-технічного забезпечення КП "Редакція Тульчинського радіомовлення "на 2019 - 2020 роки збільшити обсяг бюджетних призначень по загальному фонду в сумі 2600 грн., а саме за КПКВ 0118410 «Фінансова підтримка засобів масової інформації» для придбання оргтехніки  відповідно до додатків  2,3,5 до даного рішення.

2.  Фінансовому управлінню райдержадміністрації (Катрич Г.Д.) внести зміни до розпису районного бюджету.

3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, проведення економічних реформ, виробництва товарів народного споживання (Подоляк І.В.).

Заступник голови районної ради         Н.Григорьєва

______________ В. Вільчинський                                                   _______________ О.Боровський           

______________ В. Ковтун                                                               _______________ Г.Катрич

______________ В.Подунай

______________ І. Подоляк


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь