ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпорядження №249 «Про розроблення «Комплексної оборонно-правоохоронної програми Тульчинського району на 2020-2025 роки  «Безпечна Тульчинщина – взаємна відповідальність влади та громад»»

Кількість переглядів: 267
Рік: 2021 рік
Місяць: Грудень
Тип документу: Розпорядження
Дата: 08.12.2020
Номер документу: 249
Назва документу: Про розроблення «Комплексної оборонно-правоохоронної програми Тульчинського району на 2020-2025 роки  «Безпечна Тульчинщина – взаємна відповідальність влади та громад»
Прикріплені файли:

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від «8» грудня 2020 року    № 249

Про розроблення «Комплексної оборонно-правоохоронної програми Тульчинського району на 2020-2025 роки  «Безпечна Тульчинщина – взаємна відповідальність влади та громад»

Керуючись ст. 6, 25 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»,  відповідно до Закону України «Про Національну поліцію», Указу Президента України від 20 травня 2015 року № 276/2015 «Про Стратегію реформування судоустрою, судочинства та суміжних правових інститутів на 2015-2020 роки», Стратегії національної безпеки України, затвердженої Указом Президента України від 26 травня 2015 року № 287/2015 та Воєнної доктрини України, затвердженої Указом Президента України від 24 вересня 2015 року № 555/2015, з метою розроблення проекту «Комплексної оборонно-правоохоронної програми Тульчинського району на 2020–2025 роки «Безпечна Тульчинщина – взаємна відповідальність влади та громад»:

1. Затвердити перелік правоохоронних органів, інших органів влади та військових формувань,  яким рекомендується взяти участь у розробці проекту Програми  «Безпечна Тульчинщина – взаємна відповідальність влади та громад», що додається.

2. Сектору з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації (Шпатарюк О.В.):

2.1. Забезпечити координацію заходів, пов’язаних з розробкою проекту «Комплексної оборонно-правоохоронної програми Тульчинського району на 2020-2025 роки «Безпечна Тульчинщина – взаємна відповідальність влади та громад» (далі – проєкт Програми);

2.2. Рекомендувати правоохоронним органам, іншим установам та організаціям, згідно з додатком,  прийняти участь у підготовці та поданні до 15 грудня 2020 року до сектору з питань оборонної роботи, цивільного захисту, та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації пропозицій до проєкту Програми;

2.3. Узагальнити пропозиції до проєкту Програми та до 18 грудня 2020 року надати його управлінню фінансів райдержадміністрації для проведення відповідних експертиз, а з врахуванням висновків зазначеного управління подати проект Програми до районної ради для розгляду та затвердження на черговій сесії.       

3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Голова районної державної адміністрації     Олег Боровський  

Затверджено
Розпорядження  голови
райдержадміністрації
 від 08.12.2020 р № 249

 

П Е Р Е Л І К
правоохоронних органів, інших органів влади та військових формувань,  яким рекомендується взяти участь у розробці проекту Програми  «Безпечна Тульчинщина – взаємна відповідальність влади та громад»

 

Тульчинський районний територіальнй центр комплектування та соціальної підтримки

Немирівська місцева прокуратура Вінницької області

 Тульчинський ВП НВП ГУ НП у Вінницькій області

Тульчинський РВ (з дислокацією у м.Ямпіль)  УСБУ у Вінницькій області

Тульчинський районний відділ Філії Державної установи «Центр пробації» у Вінницькій області

Військова частина А-1424

Тульчинський районний суд Вінницької області

_________________________________________________________


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь