ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпорядження №250 «Про схвалення проєкту рішення районної Ради „Про районний бюджет на 2021 рік”»

Кількість переглядів: 269
Рік: 2021 рік
Місяць: Грудень
Тип документу: Розпорядження
Дата: 10.12.2020
Номер документу: 250
Назва документу: Про схвалення проєкту рішення районної Ради „Про районний бюджет на 2021 рік”
Прикріплені файли:
  1. 10_250 (0.13 МБ)

Розпорядження

від 10 грудня 2020 року       № 250

Про схвалення проєкту рішення районної Ради „Про районний бюджет на 2021 рік”

Розглянувши поданий фінансовим управлінням районної державної адміністрації проєкт рішення районної Ради „Про районний бюджет на 2021 рік”, керуючись статтею 18 Закону України „Про місцеві державні адміністрації” і статтею 76 Бюджетного кодексу України:

  1. Визначити на 2021 рік:
  • доходи районного бюджету у сумі 1243000 грн., в тому числі доходи загального фонду районного бюджету 1212500 грн., доходи спеціального фонду районного бюджету 30500 грн., згідно з додатком 1 до цього розпорядження;
  • видатки районного бюджету в сумі 1243000 грн., в тому числі видатки загального фонду районного бюджету 1212500 грн., видатки спеціального фонду районного бюджету 30500 грн., згідно з додатком 3 до цього розпорядження.

Схвалити бюджетні призначення головним розпорядникам коштів районного бюджету на 2021 рік у розрізі відповідальних виконавців за бюджетними програмами, у тому числі по загальному фонду 1212500 грн. та по спеціальному фонду 30500 грн.

Схвалити оборотний касовий залишок бюджетних коштів районного бюджету в сумі 10000 грн. ., згідно з додатком 2 до цього розпорядження.

Схвалити на 2021 рік резервний фонд районного бюджету у сумі  5000 грн. згідно з додатком 3 до цього розпорядження.

Схвалити  на 2021 рік міжбюджетні трансферти в сумі 660500 грн. згідно з додатком 4 до цього розпорядження.

Схвалити перелік захищених статей  видатків загального фонду районного  бюджету на 2021 рік за їх економічною  структурою:

оплата праці працівників бюджетних установ;

нарахування на заробітну плату;

оплата комунальних послуг та енергоносіїв;

поточні трансферти населенню

поточні трансферти місцевим бюджетам

Визначити, що головні розпорядники коштів районного бюджету несуть відповідальність за першочергове спрямування коштів на фінансування захищених статей видатків та цільове використання бюджетних коштів.

Установити, що у загальному фонді районного бюджету на 2021 рік до доходів належать надходження, визначені статтею 641  Бюджетного кодексу України.

Установити, що джерелами формування спеціального фонду районного бюджету на 2021 рік у частині доходів є надходження визначені статтею 691 Бюджетного кодексу України.

Надати право районній державній адміністрації за погодженням з постійною комісією районної ради з питань бюджету та наступним затвердженням на сесії районної ради здійснювати:

перерозподіл видатків між головними розпорядниками бюджетних коштів по кодах програмної та економічної класифікації у межах загального обсягу, затвердженого рішенням районної ради «Про районний бюджет на 2021 рік»;

зарахування, розподіл та перерозподіл трансфертів з державного, обласного і бюджетів місцевих рад та вносити відповідні зміни до районного бюджету.

Головним розпорядникам коштів районного бюджету: 

- у тижневий термін  після  затвердження районного бюджету забезпечити складання та  затвердження кошторисів доходів і видатків  бюджетних установ, планів асигнувань із загального фонду, планів використання  бюджетних  коштів одержувачів коштів  районного бюджету  і подати їх до Управління Державної казначейської служби України у Тульчинському районі Вінницької області  для  здійснення фінансування  видатків;

- забезпечити  доступность інформації про бюджет відповідно до законодавства, а саме:

здійснення публічного представлення та публікації інформації про бюджет за бюджетними програмами та показниками, бюджетні призначення щодо яких схвалені  цим розпорядженням, відповідно до вимог та за формою, встановленими Міністерством фінансів України, до 15 березня 2021 року;

оприлюднення паспортів бюджетних програм у триденний строк з дня затвердження таких документів.

- забезпечити в першочерговому порядку потребу в коштах на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до встановлених законодавством України умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати;  на проведення розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення, природний газ та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами, не допускаючи будь-якої простроченої заборгованості із зазначених видатків;

- забезпечити укладання угод по кожному виду енергоносіїв у межах встановлених лімітів споживання на 2021 рік, виходячи з обсягів відповідних бюджетних асигнувань;

- планувати у 2021 році видатки, пов’язані зі стимулюванням працівників будь-яких бюджетних установ, лише за умови забезпечення у повному обсязі бюджетними коштами обов’язкових виплат із заробітної плати, інших соціальних виплат, та видатків на проведення розрахунків за комунальні послуги та енергоносії;

Відповідно до статей 43 та 73 Бюджетного кодексу України надати право райдержадміністрації отримувати у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України:

- позики на покриття тимчасових касових розривів районного бюджету, пов’язаних із забезпеченням захищених видатків загального фонду, в межах поточного бюджетного періоду за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку на договірних умовах без нарахування відсотків за користування цими коштами з обов‘язковим їх поверненням до кінця поточного бюджетного періоду.

Установити, що в 2020 році орендна плата бюджетних установ за оренду майна, що є спільною комунальною власністю територіальних громад Тульчинського району, спрямовується:

- 50 відсотків – до загального фонду районного бюджету;

- 50 відсотків – до спеціального фонду районного бюджету.

На виконання пункту 12 ст. 641 Бюджетного кодексу України затвердити Порядок та норматив відрахування до загального фонду районного бюджету комунальними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями, які належать до районної комунальної власності, частини чистого прибутку (доходу) за результатами фінансово-господарської діяльності в 2020 року та наростаючим підсумком щоквартальної фінансово-господарської діяльності у 2021році у строки, встановлені для сплати податку на прибуток підприємств.

Надати право райдержадміністрації в межах поточного року розміщати тимчасово вільні кошти  загального фонду районного бюджету на депозитних рахунках комерційних банків на конкурсних засадах з подальшим поверненням таких коштів до кінця поточного бюджетного періоду відповідно до статті 16 Бюджетного кодексу України.

2. Фінансовому управлінню райдержадміністрації (Ніколаєнко Є.І.) подати на розгляд сесії районної ради проект районного бюджету на 2021 рік.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Голова районної державної адміністрації                                     Олег Боровський


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь