ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проект розпорядження №- «Про затвердження середньої вартості ритуальних послуг у 2021 році для проведення безоплатного поховання або відшкодування витрат на здійснене поховання померлих (загиблих) учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції Гідності і осіб з інвалідністю внаслідок війни»

Кількість переглядів: 262
Рік: 2021 рік
Місяць: Квітень
Тип документу: Проект розпорядження
Дата: 05.04.2021
Номер документу: -
Назва документу: Про затвердження середньої вартості ритуальних послуг у 2021 році для проведення безоплатного поховання або відшкодування витрат на здійснене поховання померлих (загиблих) учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції Гідності і осіб з інвалідністю внаслідок війни
Прикріплені файли:

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від «____» __________ 2021 р.                                                      № __________

Про затвердження середньої вартості ритуальних послуг у 2021 році для проведення безоплатного поховання
або відшкодування витрат на здійснене поховання померлих (загиблих) учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції Гідності
і осіб з інвалідністю внаслідок війни

Відповідно до статей 6, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статті 14 Закону України «Про поховання та похоронну справу», постанови Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2004 року № 1445 «Про затвердження Порядку проведення безоплатного поховання померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції  Гідності і осіб з інвалідністю внаслідок війни» (зі змінами)

ЗОБОВ'ЯЗУЮ:

1. Затвердити середню вартість ритуальних послуг у 2021 році для проведення безоплатного поховання або відшкодування витрат на здійснене поховання  померлих (загиблих) учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції Гідності і осіб з інвалідністю внаслідок війни, які проживали на території Тульчинського району, що додається.

2. Відділу фінансів Тульчинської районної державної адміністрації забезпечити своєчасне перерахування субвенції згідно з помісячним розписом.

3.  Визнати такими, що втратили чинність:

1) Розпорядження голови Тульчинської районної державної адміністрації від 16.03.2020 р. № 54  «Про визначення середньої вартості на ритуальні послуги,  для відшкодування витрат для безоплатного поховання учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції Гідності і осіб з інвалідністю внаслідок війни за рахунок коштів  субвенції з обласного бюджету на 2020 рік» (зареєстрованого  в Центрально-Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Хмельницький) 27 березня 2020 року за № 48/48);

2) Розпорядження голови Піщанської районної державної адміністрації від 05.03.2020 р. № 54 «Про встановлення середньої вартості на ритуальні послуги в Піщанському районі для забезпечення безоплатного поховання померлих (загиблих) учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції Гідності і осіб з інвалідністю внаслідок війни» (зареєстрованого  в Центрально-Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Хмельницький) 16 березня 2020 року за № 43/43);

3) Розпорядження голови Томашпільської районної державної адміністрації від 16.11.2019 р. № 235 «Про встановлення середньої вартості на ритуальні послуги в Томашпільському районі для забезпечення безоплатного поховання померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги та особливі трудові заслуги  перед Батьківщиною, учасників бойових дій і інвалідів війни» (зареєстрованого  в Головному територіальному управлінні юстиції у Вінницькій області 20 листопада 2019 року за № 137/1791).

4. Це розпорядження набирає чинності після державної реєстрації у Центрально-Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції     (м. Хмельницький), з моменту його оприлюднення.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови Тульчинської районної державної адміністрації Володимира Васильовича  Скалія.

Голова районної державної адміністрації                                                    Олександр Гаврилюк     

Начальник управління соціального
захисту населення райдержадміністрації  М.В. Богач

__ __________ 2021 р.                                                                                                                  

Заступник голови райдержадміністрації    В.В. Скалій                                           

__ __________ 2021 р

Провідний спеціаліст відділу юридичного
забезпечення та супровідної діяльності
органів місцевого самоврядування управління
правового забезпечення та взаємодії з
органами місцевого самоврядування
апарату райдержадміністрації      О.О. Бондарчук

__ __________ 2021 р.

Начальник відділу фінансів райдержадміністрації   Є.І. Ніколаєнко
___ __________ 2021 р.   
Керівник апарату райдержадміністрації      Т.М. Найда

___ __________ 2021 р.     

 

Затверджено

Розпорядження голови райдержадміністраці

від ____________ 2021 року № ___

 

Середня  вартість ритуальних послуг у 2021 році для проведення безоплатного поховання або відшкодування витрат на здійснене поховання  померлих (загиблих) учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції Гідності і осіб з інвалідністю внаслідок війни, які проживали на території Тульчинського району

з/п

Вид послуги

Вартість, грн

1.

Доставка предметів похоронної належності (завантаження на складі, перевезення, вивантаження на місці призначення та перенесення до місця знаходження тіла померлого)

2.

Надання транспортних послуг (один автокатафалк та один автобус супроводження)

819,00

568,00

3.

Перенесення труни з тілом померлого до будинку (квартири), до моргу, з будинку (квартири), моргу, до місця поховання

1500,00

4.

Надання труни

2219,00

5.

Надання вінка похоронного з траурною стрічкою (з написом чи без нього)

278,00

6.

Копання могили (викопування ручним чи механізованим способом, опускання труни у могилу, закопування, формування намогильного насипу)

 2500,00

 

Всього:

7884

 

Начальник управління соціального захисту населення
Тульчинської районної державної адміністрації                                Микола БОГАЧ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь