ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпорядження №43 «Про визначення відповідального структурного підрозділу та відповідальної особи  за проведення процедури встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми»

Кількість переглядів: 234
Рік: 2021 рік
Місяць: Квітень
Тип документу: Розпорядження
Дата: 05.04.2021
Номер документу: 43
Назва документу: Про визначення відповідального структурного підрозділу та відповідальної особи  за проведення процедури встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми
Прикріплені файли:

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від 05 квітня 2021 року   № 43

Про визначення відповідального структурного підрозділу та відповідальної особи  за проведення процедури встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми

Відповідно до ст. 22 Закону України “Про місцеві державні адміністрації  Закону України « Про протидію торгівлі людьми», Порядку встановлення статусу, особи, яка постраждала від торгівлі людьми, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 травня 2012 року № 417, Порядку  взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2012 року № 783, з метою попередження торгівлі людьми та організації надання ефективної допомоги  особам, які постраждали від торгівлі людьми:

  1. Визначити управління соціального захисту населення Тульчинської районної державної адміністрації відповідальним за проведення процедури встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми.
  2. Визначити головного спеціаліста сектору підтримки сім’ї та координації надання соціальних послуг управління соціального захисту населення райдержадміністрації Мирончук В.О. -  відповідальною особою за проведення процедури встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми.
  3. Визначити, на період відсутності  головного спеціаліста сектору підтримки сім’ї та координації надання соціальних послуг управління соціального захисту населення райдержадміністрації Мирончук В.О., відповідальною особою за проведення процедури встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми - головного спеціаліста відділу контролю за наданням соціальної підтримки та нагляду за правильністю призначення (перерахунку) пенсій №1 м. Тульчин управління соціального захисту населення Кобзаря О. А.
  4. Управлінню соціального захисту населення райдержадміністрації  забезпечити взаємодію у сфері попередження та протидії торгівлі людьми між Тульчинським районним відділом поліції ГУНПП у Вінницькій обл. (м. Тульчин, вул. Успенська, 3), відділенням поліції №1 Тульчинського районного відділу поліції  ГУНПП у Вінницькій обл. (смт. Крижопіль, вул. Полковника Зеленського, 3), сектором поліцейської діяльності №1 відділення поліції №1 Тульчинського районного відділу поліції ГУНПП у Вінницькій обл. (смт. Піщанка, вул. Центральна, 48), відділенням поліції №2 Тульчинського районного відділу поліції ГУНПП у Вінницькій обл. (смт. Томашпіль, вул. І. Гаврилюка, 41), КНП "Тульчинська центральна районна лікарня" Тульчинської міської ради, КНП "Крижопільська окружна лікарня інтенсивного лікування", КП «Піщанська центральна районна лікарня» Піщанської районної ради, КНП "Томашпільська центральна районна лікарня", центрами первинної медико-санітарної допомоги Тульчинського району, службою у справах дітей райдержадміністрації.
  5. Розпорядження голови райдержадміністрації № 373 від 26 листопада 2018 року «Про визначення відповідального структурного підрозділу та відповідальної особи  за проведення процедури встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми»,  визнати таким що втратило чинність.
  6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації Скалія В. В..

Голова районної державної  адміністрації                                          Олександр Гаврилюк


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь