ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпорядження №46 «Про призначення координатора, структурного підрозділу та відповідальної особи з питань здійснення заходів у сфері запобіганнята протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі»

Кількість переглядів: 390
Рік: 2021 рік
Місяць: Квітень
Тип документу: Розпорядження
Дата: 06.04.2021
Номер документу: 46
Назва документу: Про призначення координатора, структурного підрозділу та відповідальної особи з питань здійснення заходів у сфері запобіганнята протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі
Прикріплені файли:

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від 06 квітня 2021 року                              № 46

Про призначення координатора, структурного підрозділу та відповідальної особи з питань здійснення заходів у сфері запобіганнята протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі

Відповідно до ст. 3 Конституції України, ст. ст. 6, 41 Закону України “Про місцеві державні адміністрації», пунктів 18, 19, 20 Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.08.2018 року № 658 та з метою ефективного здійснення заходів у сфері домашнього насильства, зобов’язую:

1. Визначити заступника голови райдержадміністрації Скалія Володимира Васильовича,  координатором з питань здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі на території Тульчинського району окрім територій об’єднаних територіальних громад, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків та в межах своїх повноважень організовує роботу у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі відповідно до статті 13 Закону України “Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків”.

2.   Покласти персональну відповідальність на Скалія Володимира Васльовича, за забезпечення своєчасного та ефективного вжиття заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі.

3. Визначити Управління соціального захисту населення райдержадміністрації  відповідальним структурним підрозділом за проведення роботи з прийому та реєстрації заяв і повідомлень про вчинення насильства, координацію заходів реагування на факти вчинення насильства, надання допомоги і захисту постраждалим особам, а також роботу з кривдниками згідно чинного законодавства.

4.  Визначити головного спеціаліста сектору підтримки сім'ї та координації надання соціальних послуг управління соціального захисту населення райдержадміністрації Мирончук Віту Олександрівну - відповідальною особою, яка проводить роботу з прийому та реєстрації заяв і повідомлень про вчинення насильства, координацію заходів реагування на факти вчинення насильства.

5.    Розпорядження голови районної державної адміністрації від 21 червня 2019 року №204 «Про призначення координатора, структурного підрозділу та відповідальної особи з питань здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі», визнати таким, що втратило чинність,

6.   Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Голова районної державної  адміністрації                                                 Олександр Гаврилюк


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь