ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпорядження №118 «Про встановлення опіки  над дитиною, позбавленою  батьківського піклування, ХХХ, ХХХ року народження»

Кількість переглядів: 216
Рік: 2021 рік
Місяць: Липень
Тип документу: Розпорядження
Дата: 28.07.2021
Номер документу: 118
Назва документу: Про встановлення опіки  над дитиною, позбавленою  батьківського піклування, ХХХ, ХХХ року народження
Прикріплені файли:

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 від “28” липня 2021 р.  № 118

Про встановлення опіки  над дитиною, позбавленою  батьківського піклування, ХХХ, ХХХ року народження

Відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» ст.ст.55,56,58,61-63,67,72,74 Цивільного кодексу України, ст.4 Закону України «Про органи і служби для дітей та спеціальні установи для дітей», ст.ст. 1,3,5,11,12 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», Указу Президента України від 05 травня 2008 року № 411/2008 «Про заходи щодо забезпечення захисту прав та інтересів дітей», на виконання п.40, п.42 «Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України  №866 від 24 вересня 2008 року, враховуючи розпорядження голови Немирівської районної державної адміністрації № 215 від 05.92.2018 року «Про надання статусу дитини-сироти ХХХ, ХХХ року народження», на підставі заяви громадянина ХХХ від 15.07.2021 року та рішення комісії з питань захисту прав дитини районної державної адміністрації № 4 від 22.07.2021 року, з метою гарантії державної підтримки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, сприяння забезпеченню реалізації права дитини на сімейне виховання:

1. Призначити ХХХ, ХХХ року народження, що проживає за адресою: Вінницька область, ХХХ, опікуном над дитиною, позбавленою батьківського піклування, ХХХ, ХХХ року народження (свідоцтво про народження: серія 1-АМ № 404406, видане виконавчим комітетом Брацлавської селищної ради Немирівського району Вінницької області  09.10.2018 року).

2. Покласти персональну відповідальність за життя, здоров’я, фізичний, духовний, психічний та моральний розвиток дитини ХХХ, ХХХ року народження, та дотримання принципу конфіденційності інформації щодо дитини на опікуна ХХХ

3. Опікуну ХХХ  подавати службі у справах дітей, двічі на рік довідку про проходження ХХХ, ХХХ  року народження, медичних оглядів та щорічно до 20 грудня звіт про утримання і розвиток дитини, позбавленої батьківського піклування.

4.  Службі у справах дітей районної державної адміністрації (Поліщук В.Л.):

4.1. Забезпечити передачу необхідних документів на дитину  у відповідності до чинного законодавства опікуну.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Заступник голови районної державної адміністрації                                                           Володимир Скалій

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь