ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

1 червня – Міжнародний день захисту дітей

Дата: 29.05.2015 15:53
Кількість переглядів: 321

Фото без опису

Дорогі земляки!

Міжнародний день захисту дітей – це не просто гучні слова, а велика відповідальність дорослих повсякчас. В умовах складної соціально-економічної, демографічної і екологічної ситуації малеча потребує особливої уваги, підтримки, поради, піклування з боку родини і держави. Райдержадміністрація, районна рада докладають усіх зусиль, щоб дитинство маленьких жителів району не було захмарене суспільними негараздами, конфліктами, кризами, було щасливим і радісним. Жодні життєві проблеми не повинні залишатися без вирішення, коли ми бачимо допитливі дитячі очі, щиру усмішку і бажання пізнати світ маленьких земляків.

Вам, юні громадяни суверенної України, судилося приймати з натруджених рук наших ветеранів війни і праці священну естафету поколінь, щоб гідно нести її у майбутнє. Виростайте достойні і горді високої честі продовжити кращі традиції українського суспільства, зберегти і примножити матеріальні та духовні багатства народу.

З нагоди цього чудового свята зичимо всім дівчаткам і хлопчикам Тульчинщини міцного здоров’я, безмежного щастя, веселого настрою, дитячої енергійності і кмітливості, успіхів у навчанні, безхмарного неба і казкового життєвого шляху. Хай збуваються всі ваші мрії на теренах рідної країни!

З повагою

голова районної державної голова районної
адміністрації ради
Микола Підболячний Олексій Авраменко

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь