ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

1 ГРУДНЯ - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ

Дата: 01.12.2015 17:15
Кількість переглядів: 332

В рамках проведення в районі Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», з нагоди відзначення Всесвітнього дня боротьби із СНІДом, з метою інформування молоді про загрозу ВІЛ-інфекції та СНІДу, профілактики їх поширення, виховання толерантного ставлення до ВІЛ-інфікованих, фахівцями Тульчинського РЦ СССДМ та управління соціального захисту населення районної державної адміністрації в перший день зими організовано зустріч зі студентами ІІ курсу Вищого професійного училища № 41 м.Тульчин.
На запрошення відповідальних структурних підрозділів РДА до заходу долучилась і лікар загальної практики сімейної медицини РЦПМСД Очеретна С.В., яка зупинилась на історії виникнення захворювання, розповіла молоді про шляхи зараження інфекцією ВІЛ, стадії захворювання та інше.
В ході спілкування організатори зустрічі ознайомили студентів з основними фактами, які потрібно знати про ВІЛ-інфекцію/СНІД та наголосили, що головним важелем у попередженні ВІЛ-інфекції є дотримання здорового способу життя.
ВІЛ/СНІД — це проблема, яка стосується кожного. І кожен для себе повинен запам’ятати: єдина зброя проти них — це знання і власна обережність. Свідоме ставлення до свого здоров’я забезпечить захист від СНІДу, збереже ваше життя.
На завершення заходу всі учасники отримали корисну та цікаву інформацію у вигляді буклетів «ВІЛ інфекція. Питання та відповіді».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь