ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Переваги військової служби за контрактом у Збройних Силах України

Дата: 09.10.2019 16:18
Кількість переглядів: 319

09.10.2019 року в приміщенні Тульчинської районної філії Вінницького обласного центру зайнятості відбувся черговий семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України на тему : «Переваги військової служби за контрактом у Збройних Силах України».

До участі у семінарі були запрошені як представники цільової групи, так і безробітні громадяни, які перебувають на обліку в Тульчинському районному центрі зайнятості.

Так, у заході взяло участь 15  осіб безробітних.

Про права та пільги для учасників ООС та членів їх сімей розповів Олег Дорошенко – лейтенант, старший офіцер відділу комплектування Тульчинського військового комісаріату.

Детальніше представник військового комісаріату зупинився на таких питаннях : грошове забезпечення; соціальний пакет; збереження місця роботи, посади та середньомісячної плати за рахунок державного бюджету при укладанні контракту ( під час дії особливого періоду ); строки контракту; додаткові стимули; пенсійне забезпечення та ін.

Наприкінці заходу було наголошено на можливості пройти підготовку за удосконаленою, сучасною програмою з інтенсивною часткою практичних занять на бойовій техніці, стрільбами, тощо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь