ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Керівник району провів нараду в райдержадміністрації

Дата: 11.11.2019 14:10
Кількість переглядів: 526

11 листопада 2019 року відбулась апаратна нарада, яку провів голова райдержадміністрації Віталій Чуба. Нарада проведена за участю керуючого справами районної ради Віталія Вільчинського, першого заступника голови райдержадміністрації Олега Боровського, керівника апарату райдержадміністрації Тетяни Найди, Тульчинського міського голови Валерія Весняного, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ тощо.

Про внесення відомостей до Державного земельного кадастру  про земельні ділянки право на які виникло до 2013 року доповідав Ігор Цвігун  начальник відділу у Тульчинському районі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області.

Про роботу Тульчинського районного відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області за 10 місяців 2019 року доповідав Олег Бешлега,-  начальник відділу.  

За підсумками наради безпосередні виконавці отримають відповідні доручення, виконання яких контролюватимуть голова і перший заступник голови райдержадміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь