ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В районі проведено позачергове засідання Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання  насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми

Дата: 12.11.2019 15:49
Кількість переглядів: 509

12 листопада 2019 року  проведено позачергове засідання Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання  насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми за участю працівників управління соціального захисту населення, Тульчинського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, відділу освіти, молоді та спорту, служби у справах дітей райдержадміністрації, начальника Тульчинського РВ філії ДУ « Центр пробації» у Вінницькій області, представників спеціалістів  райдержадміністрації, представники Тульчинської ОТГ.

Засідання проводив перший заступник  голови  райдержадміністрації - Боровський О.В., було розглянуто  наступні питання:

1. Супровід жительки Тульчинського району, постраждалої від домашнього        насильства, до обласного Центру тимчасового перебування. 

2. Функціонування взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статті. 3. Розроблення плану дій для суб’єктів взаємодії між Тульчинської РДА, Тульчинської ОТГ, Шпиківської ОТГ в разі виявлення постраждалих від домашнього насильства.

4. Підготувати листи до Тульчинської та Шпиківської ОТГ, щодо створення на відповідних територіях, кімнат тимчасового перебування постраждалих осіб від домашнього насильства. .

Стосовно кожного розглянутого питання, прийняті відповідні рішення, які рекомендовані до виконання відповідним структурним підрозділам райдержадміністрації та  правоохоронним органам.

Підсумовуючи результати засідання, Боровський О.В. наголосив на необхідності об’єднання спільних зусиль органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та громадськості міста щодо вирішення зазначених питань.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь