ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведення спільного районного профілактичного рейду

Дата: 14.11.2019 13:50
Кількість переглядів: 688

В рамках діяльності робочої групи з питань проведення спільних  районних профілактичних рейдів», з метою захисту прав та законних інтересів дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування,  працівниками служби у справах дітей Тульчинської районної державної адміністрації, в складі: начальника служби у справах  дітей (Поліщука В.Л.), завідувача сектору з питань опіки та піклування (Федорової  Ю.В.), головного спеціаліста служби у справах дітей (Матвієвої К.О.) , головного спеціаліста служби у справах дітей (Заяць М.А.) , спільно з директором районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Капелюшною О.П.) та старшим інспектором ювенальної первенції Тульчинського відділу ГУ НП (Омелянчук О.М.), здійснено виїзд в с. Печера з метою обстеження сімей даної категорії. Було проведено роботу з батьками, в сім’ях яких проживають діти, що перебувають в складних життєвих обставинах, попереджено щодо відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків та про необхідність створення належних умов повноцінного виховання, розвитку та проживання дітей. За результатами рейду, працівниками даних структур, було складено акти обстеження умов проживання сімей даної категорії та протоколи про адміністративні правопорушення.

Під час рейду працівниками даних підрозділів було проведено            «Рейд урок», з учнями Печерської ЗШ 1-3 ст. , щодо недопущення фактів вчинення «булінгу» серед неповнолітніх та недопущення шкідливих звичок серед дітей.

Також, на території даної громади  було проведено профілактичний рейд «Базар», щодо своєчасного виявлення та вилучення безпритульних та бездоглядних дітей на території базару.

В свою чергу, працівниками окремих підрозділів, було перевірено делеговані повноваження Печерської сільської ради, щодо захисту прав дітей, за результатами якої було наголошено про відповідні недоліки про, що складено відповідні акти.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь