ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Семінар із соціального страхування

Дата: 22.11.2019 09:56
Кількість переглядів: 387

Семінар із соціального страхування

Управління соціального захисту населення райдержадміністрації інформує, що 21 листопада 2019 року в районі під головуванням начальника Немирівського відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування  України у Вінницькій області Білієнко Т.В. відбувся семінар щодо дотримання законодавчих і нормативно-правових документів із соціального страхування України, на який були запрошені представники страхувальників, голови та члени комісії (уповноважені) із соціального страхування підприємств, установ та організацій, голови лікарсько-консультативних комісій закладів охорони здоров’я Тульчинського району.

В роботі семінару взяли участь представники управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Вінницькій області (далі – Фонду), працівники Немирівського відділення Фонду та 103 представників страхувальників, голови комісій.

Начальник відділу перевірки  обгрунтованості  видачі листків непрацездатності Фонду Кузьмінець В. М. детально розповів про порядок видачі і заповнення листків непрацездатності та про  основні аспекти проведення експертизи тимчасової непрацездатності в закладах охорони здоров’я.

Про порядок призначення, нарахування, фінансування та виплати застрахованим особам матеріального забезпечення, про роботу комісій з соціального страхування, порядок заповнення заяви-розрахунку,  додатків до неї та повідомлення про проведення виплат і  поданні зазначених документів в електронному вигляді,  розповіла присутнім начальник відділу страхових виплат та матеріального забезпечення Фонду Палій І.М.

Заступник начальника відділу медичних та соціальних послуг Фонду Ремешевська Т.Г. наголосила про  права застрахованих осіб на  лікування після перенесених захворювань і травм в реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів за рахунок коштів Фонду, ознайомила присутніх із порядком забезпечення даною послугою, звернулась до голів лікарсько-консультативних комісій, присутніх на семінарі, аби вони донесли інформацію до лікарів, а ті в свою чергу  до пацієнтів, щоб якомога більше застрахованих осіб скористались своїм правом на відновлення здоров’я.

 В ході семінару представниками  Фонду були надані відповіді на всі питання, які цікавили присутніх.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь