ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено круглий стіл із учнями Вищого професійного училища № 41 на тему «Запобігання домашньому насильству. Булінг в молодіжному середовищі»

Дата: 09.12.2019 10:20
Кількість переглядів: 363

      Домашнє насильство - це не внутрішньосімейна справа чи особливості родинного спілкування, це протиправні дії, яким немає виправдання та про які не можна мовчати.

        Тому, одним з напрямів роботи управління соціального захисту населення районної державної адміністрації є протидія та запобігання різним проявам насильства, допомога жертвам домашнього насильства, а також проведення різних заходів.

        Зазначимо, що попередження домашнього насильства актуальне не тільки на загальнодержавному рівні, але й на місцевому рівні для забезпечення умов, в яких більшість потерпілих від насильства мали б доступ до якісних послуг, сприяючи поширенню ідеї «нульової» терпимості до насильства в суспільстві.

         В рамках проведення  Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»  6 грудня 2019 року, спеціалістом із питань сім'ї та молоді управління соціального захисту населення – Мирончук В.О.  та начальником відділу Тульчинського бюро  правової допомоги -   Швець Р.В. проведено круглий стіл із учнями Вищого професійного училища № 41   на тему «Запобігання домашньому насильству. Булінг в молодіжному середовищі».

         Даний  інформаційний захід спрямований на привернення уваги молоді до проблем подолання домашнього насильства, булінгу, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.

        Студентам закладу надано роздатковий матеріал – інформаційні пам'ятки про установи, куди потрібно звернутись за безкоштовною та конфіденційною психологічною  консультацією  та номер «гарячої  лінії».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь