ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведена нарада в райдержадміністрації з питань розвитку лісомисливських господарств району

Дата: 09.12.2019 11:43
Кількість переглядів: 417

    9 грудня 2019 року відбулась апаратна нарада, яку провів перший заступник голови райдержадміністрації Олег Боровський. Нарада проведена за участю заступника голови районної ради Надії Григорьєвої, керівника апарату райдержадміністрації Тетяни Найди, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.

  Про результати роботи державного підприємства «Тульчинське лісомисливське господарство» та дочірнього підприємства «Тульчинський райагроліс» доповідали головний лісничий ДП «Тульчинське лісомисливське господарство» Галина Кілимник та директор ДП «Тульчинський райагроліс» Михайло Підгорний.  

На нараді розглядалися інші питання життєдіяльності району, зокрема, щодо надання допомоги сім’ї Порожніх, яка постраждала внаслідок пожежі в приватному будинку в м. Тульчині. Першим заступником голови райдержадміністрації дано доручення опрацювати питання збору донорської крові та коштів для допомоги на лікування постраждалих членів сім’ї. Сьогодні ж це питання розглянула постійно діюча комісія райдержадміністрації з питань розгляду звернень громадян.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь