ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Запрошуємо до участі в конкурсі на здобуття Премії «Диво-Дитина»!

Дата: 09.12.2019 16:09
Кількість переглядів: 364

У травні 2020 року Всеукраїнська премія «Диво-Дитина» 12-й рік поспіль буде нагороджувати найталановитіших дітей нашої країни. За цей час у конкурсі на здобуття нашої премії – пише в листі Президент премії «Диво-Дитина» Новіков В.М. – взяли участь понад 15 тисяч дітей, а близько 165 дітей-фіналістів нагороджені грошовими преміями, серед яких призери та переможці всеукраїнських і міжнародних мистецьких та спортивних змагань, шкільних олімпіад, науково-технічних конкурсів, діти-герої.

Основна мета премії – пошук, відбір, вшанування та нагородження грошовими преміями найталановитіших та найобдарованіших дітей України. Премія вручається на основі експертної оцінки та по встановленим номінаціям дітям, які мають досягнення у науці, спорті, мистецтві; унікальні розумові або фізичні здібності; дітям-рятівникам.

Номінації премії: «Найрозумніша дитина», «Найтворча дитина», «Найспортивніша дитина», «Найдивовижніша дитина», «Найгероїчніша дитина». Подробиці на сайті http://divo-dutuna.com/

Щорічно Премія «Диво-Дитина» проходила за підтримки Кабінету Міністрів України, Київської міської державної адміністрації, Міністерства культури України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства соціальної політики України, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державного комітету телебачення і радіомовлення України та обласних державних адміністрацій.

На фоні всіх політичних та економічних криз завжди є те, що залишається важливим для кожного з нас. Це – наші діти. Запрошуємо до участі в конкурсі на здобуття Премії «Диво-Дитина»!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь