ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вшанували світлу пам’ять нашого героя-земляка

Дата: 18.02.2020 12:18
Кількість переглядів: 285

18 лютого, п’ять років тому під час бойових дій на Донбасі біля м. Дебальцеве загинув наш воїн і земляк з с. Торків Анатолій Васильович Грубий (1971 – 2015).

Сьогодні вшанувати світлу пам’ять нашого героя біля його могили в с. Торків зібралися родина загиблого, учасники АТО (ООС), представники влади і громадськості Тульчинського району та Шпиківської об’єднаної територіальної громади. Учасники скорботного зібрання поклали квіти до могили А.Грубого, вшанували його пам’ять хвилиною мовчання, висловили співчуття рідним та близьким покійного, закликали не забувати героя, що віддав життя за незалежність і територіальну цілісність України. Службу Божу відправив отець Станіслав (Береза).

Зокрема, в цих пам’ятних заходах взяли участь Шпиківський селищний голова Микола Крисько, заступник районного військового комісара РВК, майор Володимир Дребет, заступник керівника апарату райдержадміністрації Юрій Хмелевський, начальник відділу цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Юрій Деркач, т.в.о. завідувача сектору культури, молоді та спорту райдержадміністрації Наталія Справник, голова крайового осередку Українського козацтва Анатолій Ільчик, заступник редактора районної газети «Тульчинський край» Станіслав Прилипко та ін.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь