ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В районі проведено чергове засідання Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми

Дата: 18.02.2020 15:52
Кількість переглядів: 312

18 лютого 2020  року  проведено чергове засідання Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання  домашньому насильству та протидії торгівлі людьми за участі працівників управління соціального захисту населення райдержадміністрації, Тульчинського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, відділу освіти, служби у справах дітей райдержадміністрації, фахівців Тульчинського РВ філії ДУ « Центр пробації» у Вінницькій області, Тульчинського відділення поліції Немирівського відділу поліції, Тульчинської районної філії Вінницького обласного центру зайнятості.

      Засідання проводив перший заступник  голови  райдержадміністрації  Олег Боровський,  де було розглянуто  наступні питання:

I. Про зміни в діяльності  районної міжвідомчої ради з питань сім’ї,  ґендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми.                              

ІІ. Підсумки діяльності за 2019 рік та пріоритетні напрями роботи у сфері реалізації державної політики щодо попередження домашнього насильства в 2020 році .                              

ІІІ. Про діяльність Експертної ради з питань запобігання та протидії дискримінації за ознакою статі.

         ІV. Щодо доцільності завершення здійснення соціального супроводу сім'ї Коблик (Савіцької) Галини Сергіївни, сім'я якої перебуває в складних життєвих обставинах.

V. Щодо доцільності завершення здійснення соціального супроводу сім'ї Корольової Оксани Миколаївни, сім'я якої перебуває в складних життєвих обставинах

    Стосовно кожного розглянутого питання прийняті відповідні рішення, які рекомендовані до виконання відповідним структурним підрозділам райдержадміністрації та  правоохоронним органам.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь