ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено зі студентами училища семінар з елементами тренінгу на тему «Ні – торгівлі людьми! Людина – не товар»

Дата: 21.02.2020 15:39
Кількість переглядів: 399

21 лютого 2020 року за участі  головного спеціаліста з питань сім’ї та молоді управління соціального захисту населення Тульчинської  РДА Вітою Мирончук  на базі Вищого професійного училища № 41 м.Тульчин  було проведено семінар з елементами тренінгу на тему «Ні – торгівлі людьми!Людина – не товар».

         Спільно з практичним психологом навчального закладу – Світланою Кушнір, зі  студентами ІІІ курсу були обговорені теми безпечного працевлаштування за кордоном,  адже торгівля людьми є одним із найсерйозніших злочинів проти людини, який має як економічні, так і соціальні, педагогічні, психологічні причини.
Студенти училища ознайомилися з причинами торгівлі людьми, міфами та стереотипами цієї глобальної проблеми людства; обговорили причини, форми та ознаки цього явища; усвідомили небезпечні наслідки та шляхи потрапляння в ситуацію торгівлі людьми, набули знання про безпечну міграцію та працевлаштування за кордоном.
          Було роздано інформаційні листівки «Поради, які будуть корисними перед поїздкою за кордон». Отримана інформація, безперечно, стане у нагоді  студентам, убереже їх від необдуманих вчинків та неправильних рішень при працевлаштуванні. Ця тема серед студентів викликає жваву дискусію та є надзвичайно актуальною для них, адже незабаром  їм шукати робоче місце і дуже важливо знати можливі ризики та шляхи їх запобігання.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь