ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні жителі Тульчинського району та об'єднаних громад!

Дата: 25.03.2020 11:23
Кількість переглядів: 220

В зв’язку із обмежувальними заходами прийнятими Урядом України для запобігання поширенню корона вірусу та запровадженням карантину управління соціального захисту населення працює в особливому режимі.

Що стосується державних субсидій.

В зв’язку із зміною ціни на газ в березні місяці,яка складає 4,326 грн.м3, проведено перерахунки субсидій, а це 6367 одержувачам на суму 6,5 млн.грн.

Розпочато призначення житлових субсидій на тверде паливо. За минулий тиждень призначено360 справ із 379  прийнятих.

Призначення житлових субсидій на наступний період для всіх без виключення домогосподарств,які отримували житлову субсидію у попередньому періоді,без їх звернення. Всі інші громадяни, які мають право на одержання державних субсидій, звертаються до відповідальних осіб сільських, селищної, Тульчинської та Шпиківської ОТГ

Увага! Наявність заборгованості зі сплати за житлово-комунальні послуги не вплине на отримання пільг і субсидій!

Важливо, щоб у травні поточного року в одержувачів пільг та субсидій була відсутня прострочена понад 2 місяці заборгованість,сума якої перевищує 20 неоподаткованих мінімумів доходів громадян( 340 грн.)

Одержувачі державних допомог.

Проводяться нарахування та виплата державних допомог на квітень поточного року-6900 заявникам на суму 7,1 млн.грн. Дану виплату одержувачі отримають своєчасно та в повному обсязі із 8 по 10 квітня 2020 року включно.

Одночасно наголошую та запевняю, що одержувачі державних допомог, яким наступив термін здачі документів у березні, можуть їх подати по закінченню карантину,тоді допомога буде призначена з березня поточного року.

Здійснюється монетизація пільг та виплата в грошовій формі 3351 пільговикам на загальну суму 1 млн.772 тис.грн.

До уваги ветеранів війни та жертв нацистських переслідувань!

Відповідно до Постанови КМ України від 19 лютого 2020року  Ви отримаєте разову грошову допомогу, передбачену Законами України  «Про статус ветеранів війни,гарантії їх соціального захисту» і «Про жертви нацистських переслідувань» до 5 травня у розмірі від 570 грн до 4120 грн.

Таку допомогу у Тульчинському районі отримають 1694 громадян на суму 2 млн.грн.

Що стосується обслуговування одиноких пристарілих громадян.

Відповідно до Наказу начальника управління соціального захисту населення «Про активізацію роботи територіального центру соціального обслуговування Тульчинського району у зв’язку із запровадженням карантину», затверджено новий графік відвідування на період карантину.

Сформовано актуальні контакти, активізовано роботу мультидисціплінарної команди. Визначено телефони гарячих ліній, з метою забезпечення продуктами харчування, лікарськими препаратами осіб похилого віку.

Здійснюється обов’язковий телефонний моніторинг потреб одержувачів соцпослуг вдома щоденно.

Самотнім громадянам похилого віку,які проживають одноосібно і не мають родичів із оплатою рахунків за житлово-комунальні послуги надаватимуть допомогу соціальні працівники територіального центру соціального обслуговування на місцях.

Звертаємось до рідних,близьких пенсіонерів,осіб літнього віку з проханням допомогти Вашим батькам,бабусям та дідусям, просто знайомим,оплатити комунальні послуги,без відвідувань банківських установ та відділень Укрпошти-дистанційно, використовуючи онлайн-банкінг та інтернет.

Звертаюсь до голів сільських,селищної ради, об’єднаних територіальних громад Шпикова та Тульчина про необхідність максимального звернення уваги на громадян похилого віку,осіб з інвалідністю, ветеранів в зв’язку із введенням карантину та на наших громадян які прибувають із-за кордону та повідомляти оперативний  районний штаб районної державної адміністрації.

Шановні тульчинці!

Не потрібно панікувати. Зберігаємо спокій, без нагальної потреби не залишаємо свої оселі!

При виникненні запитань звертайтесь за телефонами 2-24-56, 2-22-45, 2-41-32.

Бережіть себе,та будьте здорові!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь