ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні Вінничани!

Дата: 26.03.2020 16:21
Кількість переглядів: 277

У зв’язку з запровадженням із 26 березня 2020 року до 24 квітня 2020 року на території Вінницької області режиму надзвичайної ситуації, пов’язаної з епідемічним спалахом небезпечної інфекційної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19, закликаємо населення дотримуватись необхідних обмежень задля збереження свого життя і здоров’я та рідних і близьких людей!

Наголошуємо: надзвичайна ситуація — це спеціальний тимчасовий правовий режим, що виникає у зв’язку з порушенням нормальних умов життя і діяльності людей через аварію, катастрофу, стихійне лихо або епідемію. Під час надзвичайної ситуації влада, а особливо служби цивільного захисту працюватимуть у спеціальному режимі: буде  посилено охорону громадського порядку та інформування громадян, здійснюватиметься дезінфекція об’єктів і територій,  інші протиепідемічні заходи.

Нагадуємо: в області вже зафіксовано лабораторно підтверджені  випадки захворювання на COVID-19, отже, кожен із нас потенційно може інфікуватись. Тому щоразу, виходячи з дому без особливої потреби, пам’ятайте: ви наражаєте на небезпеку не тільки себе, а й інших людей, зокрема, своїх рідних і близьких.

На час дії надзвичайної ситуації потрібно самоізолюватись  і максимально зменшити виїзди за межі населених пунктів. Залишаючись вдома, ви знижуєте ризик зараження!

У відповідності до розпорядження голови облдержадміністрації від 25 березня 2020року, №207 «Про введення  режиму надзвичайної ситуації на території Вінницької області», органи державної влади та місцевого самоврядування одержали необхідні повноваження для реалізації заходів на цей період. 

Представники органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади вповноважені здійснювати виконання необхідних дій задля життєзабезпечення та медичного захисту  населення від наслідків надзвичайної ситуації, зокрема:

  • забезпечуватимуть постійне прогнозування зони можливого поширення надзвичайної ситуації та масштабів можливих наслідків;
  • організовуватимуть роботу з локалізації і ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, залучення для цього необхідних сил і засобів;
  • забезпечуватимуть здійснення безперервного контролю за розвитком надзвичайної ситуації та систематично інформувати органи управління цивільного захисту і населення про розвиток надзвичайної ситуації та заходи, що здійснюються.

Шановні жителі області! Тільки разом ми зможемо подолати будь-які виклики! Тож, у випадку підозри на захворювання, негайно телефонуйте до сімейного лікаря! Повідомляйте лікарям тільки правду, не приховуючи жодної інформації і пам’ятайте, що своєчасне звернення до лікаря рятує життя!

Наполегливо просимо обмежити  всі контакти, навіть в колі найближчих друзів, та відкласти будь-які святкування.

Будьте свідомі, будьте здорові!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь