ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Освіта району успішно працює в умовах карантину

Дата: 27.03.2020 16:12
Кількість переглядів: 214

  27 березня 2020 року в умовах карантинних обмежень на зібрання та наради, відділ освіти Тульчинської райдержадміністрації реалізував  вдруге онлайн-нараду  у формі вебінару з  керівниками  закладів загальної середньої освіти.

  У нараді взяв участь перший заступник голови Тульчинської РДА Олег Боровський, який поінформував освітян району про готовність району до роботи в умовах надзвичайної ситуації, забезпечення медичних закладів усім необхідним та ознайомив з рішеннями засідань районної  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

  Керівник району подякував директорам ЗЗСО району за роботу, підтримку соціального спокою та побажав здоров’я та оптимізму у колективах та родинах.

  Начальник відділу освіти Сергій  Чепернатий акцентував увагу на  основних меседжах брифінгу т.в.о Міністра освіти і науки України Любимири Мандзій, дотримання усіх вимог карантинних заходів та їх  повної реалізації у закладах освіти району, відповів на ряд актуальних запитань  учасників наради  щодо завершення 2019/2020 навчального року.

  Також на вебінарі було заслухано  керівників закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів смт. Кирнасівки Тетяни Дерун, с. Печери Леоніди Котовської та керівника ЗЗСО І-ІІ ступенів с. Копіївки  Валерія Граба щодо особливостей організації навчання в період карантину.

    На завершення свого виступу С.Чепернатий подякував керівникам ЗЗСО району за якісну реалізацію комплексу протиепідеміологічних  заходів, належний зовнішній стан будівель та прилеглих територій, анонсував план третього вебінару, який відбудеться наступного тижня.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь