ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Вінниччині лабораторно підтверджено 54 випадки COVID - 19

Дата: 02.04.2020 12:19
Кількість переглядів: 212

Про це сьогодні повідомив голова облдержадміністрації Владислав Скальський під час чергового онлайн-брифінгу.

 «Станом на 2 квітня у Вінницькій області зареєстровано 133 підозри на коронавірусну інфекцію. У 75 випадках COVID – 19 не виявлено. Однак,  станом на ранок сьогоднішнього дня в області лабораторно підтверджено 54 випадки захворювання на коронавірус, в тому числі і в чотирьох дітей. Двоє дітей з м.Вінниці, одна дитина з Чернівецького району, а також діагноз підтвердився в однієї дитини з Гайсинського району», - повідомив Владислав Скальський.

Загалом, станом на ранок 2 квітня в лабораторіях обласного лабораторного Центру МОЗ  було протестовано 849 зразків матеріалів.

Пацієнти з лабораторно підтвердженими випадками  та  з підозрою на COVID – 19 перебувають на стаціонарному лікуванні в боксованих  палатах під постійним медичним спостереженням. Наразі визначені контактні особи, які самоізольовані та знаходяться під медико-санітарним наглядом.

Лабораторно підтверджені випадки зареєстровані: у м. Вінниці – 42, у Гайсинському районі – 2 випадки, в м. Ладижин - 1, у Вінницькому районі - 2, у Чернівецькому районі - 1, у Жмеринському районі - 2, в Липовецькому районі - 1, у Крижопільському районі – 2, у Хмільницькому районі -1.

«Для проведення досліджень методом полімеразної ланцюгової реакції закуплено та отримано по гуманітарній допомозі 49 наборів діагностичних тест-систем. Наразі у наявності 3900 ПЛР-тестів, які використають для досліджень», - повідомив голова ОДА.

На сьогодні в осередках спалаху коронавірусної інфекції проводиться епідрозслідування.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь