ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Тульчинщині  поминальні дні 6-7 червня проходитимуть з дотриманням правил карантину

Дата: 03.06.2020 12:10
Кількість переглядів: 247

На засіданнях районної комісії з питань ТЕБ та НС Протоколами  № 22 п3, 23 п4, 24 п3 визначено правила поведінки громадян під час відвідування кладовищ та проведення богослужінь у храмах району.

Під час святкування «Дня святої Трійці» та поминальних днів 6-7 червня необхідно неухильно дотримуватися відповідних санітарних та протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання поширенню та території району гострої респіраторної хвороби  COVID-19. Керівникам релігійних громад рекомендовано подовжити у часі проведення релігійних обрядів з метою недопущення скупчення людей.

Нагадуємо:

в храмах Тульчинського району дозволено проводити богослужіння з дотриманням всіх санітарно-епідеміологічних вимог за умов наповнюваності храмів не більше однієї особи на 10 кв. метрів приміщення;

перебувати на території кладовищ дозволено з дотриманням заходів особистої безпеки,соціального дистанціювання та недопущення скупчення людей, обов’язковим є наявність засобів індивідуального захисту;

суворо заборонено на кладовищах  вживати їжу та алкогольні напої;

якщо ви відчули нездужання, залишайтеся вдома до одужання, навіть якщо у вас слабо виражені симптоми захворювання;

персональну відповідальність за дотриманням всіх протиепідемічних заходів у храмах, молитовних будинках, на територіях цвинтарів (кладовищ) несуть керівники релігійних громад.

Наполегливо просимо усіх мешканців району: не ставте під загрозу своє здоров’я та здоров'я близьких. Дотримуйтеся  умов карантину. Піклуймося разом про здоров'я один одного!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь