ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щотижнева обласна онлайн-нарада: про найактуальніше на сьогодні

Дата: 01.07.2020 16:58
Кількість переглядів: 191

01.07.2020 року відбулась онлайн-нарада за участю заступників голови облдержадміністрації, директорів департаментів, управлінь області, державних установ, голів райдержадміністрацій. Відкрив та провів  нараду перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Здітовецький.

Учасником онлайн-наради був заступник голови райдержадміністрації Юрій Деркач.

Перший заступник голови облдержадміністрації С.Здітовецький надав слово в студії директору державної установи «Вінницькій обласний лабораторний центр МОЗ України» Валентині Зайцевій, яка звернула увагу присутніх на  цільові показники захворювання на  COVID-19 в області і наголосила про неможливість послаблення карантину.

Про рівень захворюваності населення області на COVID-19 доповіла, з використанням презентаційних матеріалів, директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Людмила Грабович. Повідомила про десяте рейтингове місце області серед показників України, відмітила забезпеченість ЗІЗами та швидкими ПЛР тестами. Відповіла на запитання голів райдержадміністрації в студії.

Про перевірки в торговій мережі під час пандемії COVID-19 доповів начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Григорій Сидорук та звернув увагу на відповідальне відношення суб’єктів господарювання щодо виконання постанов Головного санітарного лікаря України.

Далі на порядку денному онлайн-наради було питання проведення ЗНО та території області, з якого поінформував заступник голови облдержадміністрації Ігор Івасюк. Відмітив системний підхід держави до вирішення питань в галузі освіти.

Керівники департаментів та управлінь області надали відповіді на запитання голів райдержадміністрації з різної тематики.

Заступник голови облдержадміністрації Олександр Піщик нагадав щодо виконання програми "Велике будівництво" та закликав голів райдержадміністрації контролювати виконання робіт на об’єктах.

Керівник апарату облдержадміністрації Валерій Бойко  відповів на запитання в студії щодо проведення конкурсів на заміщення вакантних посад під час карантину а також поінформував голів райдержадміністрації та їх заступників про вступ в НАДУ.

Заступник голови облдержадміністрації Наталя Заболотна наголосила про вчасне інформування на доручення голови облдержадміністрації від 26.06.2020 № 01.01-13/4061 «Про перевірку наявності медичного обладнання в закладах охорони здоров’я вторинного та третинного рівнів».

На завершення наради перший заступник голови облдержадміністрації С.Здітовецький подякував усім за роботу та відповів  на запитання голів райдержадміністрацій в студії.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь