ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідання «круглого столу» щодо  Кирнасівського цукрового заводу

Дата: 07.07.2020 14:37
Кількість переглядів: 302

6 липня  головою райдержадміністрації Олегом Боровським було ініційовано проведення  «круглого столу» за участі представників власника ТОВ «Кирнасівський цукровий завод», ініціативної групи представників  Кирнасівської громади, працівників правоохоронних органів та прокуратури.

На попередній зустрічі Олег Боровський заслухав обидві сторони конфлікту та дав доручення представникам прокуратури та поліції з’ясувати та підтвердити всі майнові права представників ТОВ «АТОМЕНЕРГОМАШБУД» на комплекс будівель ТОВ «Кирнасівський цукровий завод».

Начальник Тульчинського  відділу Немирівської місцевої прокуратури Вінницької області О.Б.Барановський довів присутнім наявну інформацію, яку було зібрано та проаналізовано згідно державних реєстрів. Олександр Барановський підтвердив  права представників ТОВ «АТОМЕНЕРГОМАШБУД» на комплекс будівель ТОВ «Кирнасівський цукровий завод».

Представник  власника цукрозаводу  пояснив найближчі наміри, довів присутнім, що інфраструктурний вплив на життєдіяльність об’єктів, які залежать від Кирнасівського цукрозаводу, буде відсутній, комунікації, що обслуговують селище, будуть передані у комунальну власність громади.  На базі заводу будуть створюватись нові очікувані робочі місця для мешканців селища.

Представник ініціативної групи Г.С.Супрун запевнила, що вона і її однодумці приймуть всі міри, щоб не допустити сторонніх осіб та представників власників на територію майнового комплексу для здійснення будь-якої господарської діяльності та підтвердила інтерес до підприємства інвестора, що готовий розвивати цукрову галузь.

Голова Тульчинської райдержадміністрації Олег Боровський зазначив, що влада,  насамперед, покликана забезпечити конституційне право на власність, але при цьому не допустити соціального конфлікту та надати право розвитку підприємству, що не функціонує вже більше 12 років.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь