ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Участь в онлайн-колегії департаменту фінансів облдержадміністрації

Дата: 29.07.2020 14:48
Кількість переглядів: 238

29.07.2020 року відбулась онлайн-колегії департаменту фінансів облдержадміністрації щодо підсумків виконання бюджету області за І півріччя 2020 року та завдання по забезпеченню його виконання у 2020 році в якому також взяли участь начальник фінансового управління райдержадміністрації Євгенія Ніколаєнко та заступник начальника – начальник бюджетного відділу фінансового управління райдержадміністрації Галина Катрич.

Відкрив та вів засідання директор департаменту фінансів облдержадміністрації Микола Копачевський.

Про підсумки роботи фінансових органів області з питань надходження доходів місцевих бюджетів за І півріччя 2020 року, джерела їх наповнення в 2020 році, вплив введення карантинних заходів пов’язаних з COVID-19 на виконання місцевих бюджетів за 6 місяців п. р., результати декларування доходів державними службовцями за 2019 рік інформував заступник директора – начальник управління бюджетної політики департаменту фінансів облдержадміністрації Олександр Горба.

Перед цільовою авдиторією виступив начальник управління фінансів соціально-культурної сфери та місцевих органів влади департаменту фінансів облдержадміністрації Віктор Квят щодо окремих проблемних питань фінансування установ та закладів соціально-культурної сфери у І півріччі 2020 року, стан виплати літніх відпускних працівникам закладів освіти та незабезпеченість в коштах на заробітну плату з нарахуваннями і оплату енергоносіїв у 2020 році

Про окремі питання використання субвенцій отриманих з державного та обласного бюджетів в 2020 році, зокрема забезпечення фінансової участі місцевих бюджетів відповідно до чинного законодавства інформувала заступник директора  департаменту фінансів облдержадміністрації Ірина Зубань.

Начальник управління фінансового, інформаційного та господарського забезпечення – головний бухгалтер департаменту фінансів облдержадміністрації  Ігор Цехановський поінформував про проблемні питання виконання Плану заходів зі створення інформаційно-аналітичної системи управління плануванням та виконанням місцевих бюджетів «LOGICA», затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 12.12.2019 року № 523. Обговорення механізмів прийняття Департаментом фінансів звітності про виконання місцевих бюджетів за 9 місяців 2020 року. Стан виконавської дисципліни щодо виконання завдань Міністерства фінансів України, департаменту фінансів обласної державної адміністрації.

Представники в студії провели обговорення проблем з виконання місцевих бюджетів.

Підвів підсумки та виступив із заключним словом директор департаменту фінансів облдержадміністрації Микола Копачевський.Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь