ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада в райдержадміністрації

Дата: 03.08.2020 15:57
Кількість переглядів: 203

Сьогодні, 3 серпня 2020 року відбулась  нарада, яку провів голова райдержадміністрації Олег Боровський за участю заступника голови районної ради Надії Григорьєвої, керівників структурних підрозділів  райдержадміністрації, служб району, районних ЗМІ.

Під час обговорення підіймались найбільш важливі та актуальні питання, які стосуються забезпечення життєдіяльності району.

Завідувач ВСП Тульчинського міжрайвідділу лабораторних  досліджень  ДУ «Вінницький обласний лабораторний Центр МОЗ України» Микола  Кіріченко доповів щодо  ситуації із захворюваності на коронавірус в районі.

Дотримання обмежувальних заходів та вимог протиепідемічного режиму в умовах карантину поінформувала начальник  Тульчинського районного управління "Держпродспоживслужби» у Вінницькій області Юлія Щаблевська.

Голова райдержадміністрації заслухав інформації  керівників структурних підрозділів про стан справ у галузях фінансів, соціального забезпечення, освіти, культури, медицини та захисту неповнолітніх.

Начальник сектору Головного управління ДСНС у Вінницькій області Сергій Рудик доповів про пожежі в екосистемах, а  заступник начальника Тульчинського ВП Немирівського ВП ГУ НП у Вінницькій області Андрій Лелека  про адмінвідповідальність за навмисний підпал.

Підсумовуючи нараду Олег Боровський дав відповідні доручення на поточний тиждень керівникам структурних підрозділів, а також побажав усім плідного робочого тижня. Проте підкреслив, що потрібно дотримуватися  карантинних обмежень і  не втрачати пильність.  Голова наголосив, що за рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  на підставі оцінки епідемічних показників встановили з 3 серпня 2020 року в районі «жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь