ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щотижнева онлайн-нарада облдержадміністрації

Дата: 12.08.2020 16:09
Кількість переглядів: 305

12.08.2020 року відбулась онлайн-нарада облдержадміністрації, за участі першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Здітовецького, заступника голови облдержадміністрації Олександра Піщика, директорів департаментів, управлінь області, державних установ, голів райдержадміністрацій. Відкрив та вів  нараду перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Здітовецький.

Учасником онлайн-наради був голова  райдержадміністрації Олег Боровський, заступник голови райдержадміністрації Юрій Деркач, начальник відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, енергетики та захисту довкілля райдержадміністрації Микола Шевчук.

Перший заступник голови облдержадміністрації С.Здітовецький надав слово в студії директору державної установи «Вінницькій обласний лабораторний центр МОЗ України» Валентині Зайцевій, яка поінформувала цільову авдиторію про рівень захворювання на вірусну інфекцію COVID-19 в області. Станом на 12.08.2020 року в Тульчинському районі виявлено 35 осіб хворих на коронавірусну інфекцію. Також, Валентина Григорівна зауважила про підготовку навчальних закладів області до початку навчального року з врахуванням постанов Головного санітарного лікаря України Віктора Ляшко щодо їх функціонування  та виконання заходів проти епідеміологічного напрямку.  

Про рівень захворюваності населення області на COVID-19 доповіла, з використанням презентаційних матеріалів, начальник відділу лікувально-профілактичної допомоги дитячому населенню департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Тетяна Бондаренко.

Начальник головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Григорій Сидорук акцентував на обстеженні закладів громадського харчування, торгівлі та агропромислових ринків.

На виконання рішень протоколу обласної комісії ТЕБ та НС щодо проведення літнього оздоровлення дітей пільгових категорій було проведено обстеження обласних закладів літнього відпочинку та розглянуто питання їх функціонування.

На завершення наради Сергій Здітовецький та Олександр Піщик надали відповіді  на запитання голів райдержадміністрацій в студії.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь