ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Місячник цивільного захисту

Дата: 21.09.2020 18:10
Кількість переглядів: 222

Сектор з питань оборонної роботи, цивільного захисту та  взаємодії з правоохоронними органами  райдержадміністрації повідомляє, що з 17 вересня по 17 жовтня 2020 року у Тульчинському районі  проводиться “Місячник цивільного захисту”.

Головною метою місячника є роз'яснення державної політики, спрямованої на забезпечення безпеки та захисту населення і територій, матеріальних і культурних цінностей та довкілля від негативних наслідків надзвичайних ситуацій, їх попередження, навчання населення поводженню в екстремальних умовах, пропаганда діяльності єдиної системи цивільного захисту та її структурних підрозділів.

До участі в організації і проведенні місячника активно залучаються фахівці галузі цивільного захисту на районному рівні, представники районних спеціалізованих служб цивільного захисту, галузі освіти, підприємств, установ і організацій, засобів масової інформації.

В  ході  місячника  проводяться  такі  заходи:

- районний огляд-конкурс серед підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності, на кращу навчально-матеріальну базу з цивільного захисту, за його підсумками - обласний огляд-конкурс;

- виступи фахівців та працівників системи цивільного захисту у ЗМІ;

- роз’яснювальна робота, пов’язана з організацією захисту населення в умовах надзвичайної ситуації в період обмежувально-карантинних заходів щодо запобігання виникнення та розповсюдження коронавірусу SARS-CoV-2 на території району.

в навчальних закладах:

  • Здійснювати роз’яснювальну робота з метою пропаганди здорового, активного способу життя та проведення обмежувально-карантинних заходів щодо запобігання виникнення та розповсюдження коронавірусу SARS-CoV-2;
  • виставки дитячих робіт з висвітлення знань з основ безпеки життєдіяльності, конкурси на кращу стінівку з відповідної тематики;
  • відпрацювання проведення евакуації учнів, вчителів (викладачів) та обслуговуючого персоналу, уточнення і поновлення планів евакуації та приведення в належний стан найпростіших укриттів;
  • заняття з непрацюючим населенням щодо надання першої медичної допомоги в разі виникнення нестандартної ситуації в консультаційних пунктах;
  • демонстрація відеофільмів, видання та розповсюдження пам'яток, плакатів, листівок, звернень до громадян.

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ТУЛЬЧИНЩИНИ!

Дотримуйтесь заходів безпеки на виробництві та в побуті.

Будьте обережними: на воді; під час стихійного лиха; при виявленні вибухонебезпечних предметів; збиранні і вживанні грибів;  при поведінці з вогнем в екосистемах та побуті; при виявленні невідомих чи підозрілих предметів.

Навчайтесь умінню застосовувати засоби індивідуального захисту та діяти під час надзвичайних ситуацій і подій, швидко та якісно використовувати знання щодо надання само-  та взаємодопомоги.

Для отримання фахової допомоги звертайтесь в консультаційні пункти з питань цивільного захисту міської, сільських, селищної рад.

Запрошуємо до спілкування із фахівцями сектору з питань оборонної роботи, цивільного захисту та  взаємодії з правоохоронними органами  райдержадміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь