ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Повідомлення Про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості

Дата: 24.09.2020 11:52
Кількість переглядів: 539

Повідомлення Про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у містобудівній документації «ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ» по об’єкту: «БУДІВНИЦТВО ДРУГОГО ЕТАПУ БУДІВНИЦТВА ВНУТРІШНЬОГОСПОДАРСЬКОГО ЕНЕРГЕТИЧНОГО КОМПЛЕКСУ ТОВ «ВІННИЦЬКА ПТАХОФАБРИКА» ПО ВИРОБНИЦТВУ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ З БІОМАСИ РОСЛИННОГО ТА ТВАРИННОГО ПОХОДЖЕННЯ ПОТУЖНІСТЮ 12 МВт, РОСТАШОВАНОГО НА ТЕРИТОРІЇ БОГДАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ (ЗА МЕЖАМИ НАСЕЛЕНОГО ПУНКТУ) ТУЛЬЧИНСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розробки проектів містобудівної документації на місцевому рівні затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України №555 від 25.05.2011 року Тульчинська державна адміністрація інформує про початок процесу розгляду «ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ» по об’єкту: «БУДІВНИЦТВО ДРУГОГО ЕТАПУ БУДІВНИЦТВА ВНУТРІШНЬОГОСПОДАРСЬКОГО ЕНЕРГЕТИЧНОГО КОМПЛЕКСУ ТОВ «ВІННИЦЬКА ПТАХОФАБРИКА» ПО ВИРОБНИЦТВУ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ З БІОМАСИ РОСЛИННОГО ТА ТВАРИННОГО ПОХОДЖЕННЯ ПОТУЖНІСТЮ 12 МВт, РОСТАШОВАНОГО НА ТЕРИТОРІЇ БОГДАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ (ЗА МЕЖАМИ НАСЕЛЕНОГО ПУНКТУ) ТУЛЬЧИНСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ».

       Проект зазначеної містобудівної документації розроблений з метою визначення функціонального призначення та параметрів забудови земельної ділянки за межами населеного пункту з метою використання її для реалізації проекту на нове будівництво комплексу ТОВ «ВІННИЦЬКА ПТАХОФАБРИКА» по виробництву електроенергії з біомаси рослинного та тваринного походження потужністю 12 МВт.

        Даний проект забудови території, після затвердження, буде основним документом, відповідно до якого повинні видаватися містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки для подальшої розробки проектної документації на будівництво конкретного об’єкту.  

         До складу проекту входять графічні та текстові матеріали.

         Для введення в дію ВНУТРІШНЬОГОСПОДАРСЬКОГО ЕНЕРГЕТИЧНОГО КОМПЛЕКСУ ТОВ «ВІННИЦЬКА ПТАХОФАБРИКА» ПО ВИРОБНИЦТВУ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ З БІОМАСИ РОСЛИННОГО ТА ТВАРИННОГО ПОХОДЖЕННЯ ПОТУЖНІСТЮ 12 МВт потрібно 12,35 га території, на якій планується розмістити весь комплекс основних та допоміжних будівель і споруд   комплексу по виробництву електроенергії та його подальшого використання.

ОСНОВНІ ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНІ ПОКАЗНИКИ:

           Площа енергетичного комплексу       -      12,35 га

           Площа забудови території                    -      24600 м2

           Площа проїздів                                        -      38450 м2

           Площа озеленення                                 -      82 540 м2

           Виробнича потужність                           -      12 МВт

           Річний обсяг сировини                          -       220 000 т

           Кількість працюючих                              -      45 чол

           Клас наслідків                                          -       СС2

 

           Проект детального плану території розроблений Кооперативно – державним проектно – вишукувальним інститутом «Вінницяагропроект», головний інженер проекту В.С.Ломачевський, на підставі розпорядження голови Тульчинської районної державної адміністрації О.В.Боровського від 16.07.2020 року №156.

            Замовник містобудівної документації - Тульчинська районна державної адміністрація, фінансування робіт здійснювалось за кошти ТОВ «Вінницька птахофабрика».

            З текстовою та графічною частинами, зазначеного проекту, можна ознайомитись:

  • на електронних носіях – на офіційній вебсторінці Тульчинської райдержадміністрації
  • на паперових носіях в приміщенні Тульчинської райдержадміністрації у відділі ЖКХ, містобудування, архітектури, енергетики та захисту довкілля за адресою: Вінницька обл., Тульчинський рн, м. Тульчин, вул. Миколи Леонтовича, буд. 1 (з понеділка по п’ятницю з 9:00 по 17:00 год.)

           Зауваження та пропозиції   до проекту подаються з 25 вересня 2020 року по 25 жовтня 2020 року за поштовою адресок: Вінницька обл., Тульчинський р-н, м. Тульчин, вул. Миколи Леонтовича, буд. 1 на ім’я головного архітектора району Шевчука Миколи Олексійовича у письмовому вигляді  з зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання , з особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства , будівельних норм, стандартів та правил.

            Відповідальний за організацію розгляду пропозицій головний архітектор району Шевчук Микола Олексійович.

             Громадське обговорення проекту детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку об’єкту «БУДІВНИЦТВО ДРУГОГО ЕТАПУ БУДІВНИЦТВА ВНУТРІШНЬОГОСПОДАРСЬКОГО ЕНЕРГЕТИЧНОГО КОМПЛЕКСУ ТОВ «ВІННИЦЬКА ПТАХОФАБРИКА» ПО ВИРОБНИЦТВУ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ З БІОМАСИ РОСЛИННОГО ТА ТВАРИННОГО ПОХОДЖЕННЯ ПОТУЖНІСТЮ 12 МВт, РОСТАШОВАНОГО НА ТЕРИТОРІЇ БОГДАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ (ЗА МЕЖАМИ НАСЕЛЕНОГО ПУНКТУ) ТУЛЬЧИНСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ» буде проходити 20 жовтня 2020 року об 11.00 год. за адресок: Вінницька область, Тульчинський район, с.Ульянівка, вул. Садова, 36.

            Пропозиції будуть розглянуті у Порядку, передбаченому постановою КМУ №555 від 25.05.2011р.

            Пропозиції, подані особами, не вказаними у переліку, зазначеному у даному Порядку або надані після встановленого органом місцевого самоврядування строку, залишаються без розгляду.

             За результатами розгляду пропозицій заявнику надається відповідь про їх врахування або обґрунтована відмова.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь