ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Моє родове дерево

Дата: 25.09.2020 16:55
Кількість переглядів: 365

«Пізнай свій край… себе, Свій РІД, свій народ, свою землю – і ти побачиш шлях у життя. Шлях, на якому найповніше розкриються твої здібності. Ти даси йому продовження, вторувавши стежину, із тієї стежини вже рушили у життя твої нащадки. І також будеш ти».

Г. Сковорода

 

З 21 травня до 30 червня 2020 року Вінницькою обласною Асоціацією органів місцевого самоврядування,  Вінницьким обласним молодіжним центром "Квадрат" проводився обласний конкурс для школярів "Моє родове дерево".

Даний захід  реалізовувався з метою залучення учнівської молоді до творчої пошуково-дослідницької діяльності, зміцнення міжпоколінних взаємозв’язків шляхом поглиблення знань про історію власних родин, національну та регіональну історико-культурну спадщину крізь призму родинного середовища.

Учасником конкурсу та його переможцем (в номінації «Традиції моєї сім’ї»)  став учень шостого  класу Кинашівської загальноосвітньої школи Віталій Кобрин (керівник роботи – Валентина Степанівна Слободянюк).

Сьогдні начальник відділу освіти районної державної адміністрації Сергій Чепернатий завітав до Кинашівської школи, щоб привітати переможця та його наставника, вручити грамоти та подарунки від організаторів конкурсу а також подяки та подарунки від відділу освіти райдержадміністрації.

Вітаємо з перемогою, бажаємо творчої наснаги та реалізації найсміливіших ідей!

Фото без опису

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь