ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відкриття дитячого ігрового майданчика на території Центру «Промінь надії»

Дата: 25.09.2020 17:56
Кількість переглядів: 509

В рамках заходів з нагоди святкування 413 річниці Дня міста відбулося відкриття дитячого ігрового майданчика на території Центру «Промінь надії». У відкритті взяли участь відвідувачі закладу, батьки, заступник голови райдержадміністрації Юрій Деркач, міський голова Валерій Весняний, протоієрей Роман Рудаков, представники Тульчинського коледжу культури.

Сучасний інклюзивний ігровий майданчик та зона відпочинку з'явилися на території центру "Промінь надії" завдяки перемозі проекту у конкурсі "Бюджет громадських ініціатив". Зі словами вдячності виступила керівник Центру «Промінь надії» Наталя Воротнюк, яка щиро подякувала усім, хто протягом голосування та реалізації проекту всебічно його підтримував, підтримував матеріально та духовно, хто жодної миті не сумнівався в правдивості нашої перемоги і важливості здійснення дитячої мрії.

Також особливі слова подяки Наталя Воротнюк висловила друзям з Німеччини Наталії та Матіасу Відлер, Надії та Павлу Мазур  (магазин «Урожай»), сільгоспвиробникам: Миколі Яськову, Василю Чорноморцю, Олександру Мельнику, які долучилися до придбання обладнання для майданчика, завжди підтримували і надавали матеріальну допомогу.

Слова подяки за співпрацю та якісне виконання усіх замовлень та робіт по облаштуванню прозвучали Олександру Тимчику та Василю Дуднику.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь