ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Президент України Володимир Зеленський з робочою поїздкою відвідав Вінницьку область

Дата: 30.09.2020 09:17
Кількість переглядів: 189

Глава держави оглянув об’єкти інфраструктури, які реконструйовано в межах Національної програми «Велике будівництво», зокрема оглянув, як відбувається капітальний ремонт шляхопроводу через залізницю на автомобільній дорозі державного значення М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка (через Вінницю).

Також Президент ознайомився зі станом реконструкції будівлі комунальної організації «Спортивний комплекс «Здоров’я».

Голова облдержадміністрації Сергій Борзов ознайомив Президента з планами реконструкції палацу Потоцьких у місті Тульчині – пам’ятки містобудування та архітектури державного значення. Він зазначив, що обласна державна адміністрація запропонувала внести реконструкцію палацу до переліку об’єктів «Великого будівництва» у галузі культури на 2021 рік.

В Україні у наступному році поряд з «Великим будівництвом» буде запущена масштабна програма великої реставрації, яка передбачатиме відновлення 100 об’єктів культури та туризму. Про це розповів Президент України Володимир Зеленський під час спілкування з представниками ЗМІ.

Володимир Зеленський зазначив, що до переліку об’єктів, які будуть реставрувати наступного року, варто включити, зокрема, палац Потоцьких, що в Тульчині.

Президент також відвідав Вінницький національний технічний університет, де поспілкувався зі студентами вишу, ознайомився з їніми технічними розробками.

Глава держави присвоїв звання «Заслужений економіст України» деканові факультету менеджменту та інформаційної безпеки Вінницького національного технічного університету Миколі Небаві.

Також Володимир Зеленський провів засідання Національної ради реформ. на якому учасники сфокусувалися на обговоренні трьох реформ: Державної архітектурно-будівельної інспекції, надрокористування та спрощення приєднання споживачів до електромереж.

На засіданні були присутні Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, заступниця керівника Офісу Президента Юлія Ковалів та голова Виконавчого комітету Національної ради реформ України Міхеіл Саакашвілі. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь