ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

30 вересня - День усиновлення

Дата: 30.09.2020 09:35
Кількість переглядів: 172

Щороку в останній день вересня Україна відзначає День усиновлення - день особливого батьківства, благородного та непростого шляху до щасливих родин. Це свято батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.

Сьогодні на території нашого району зростає 21 усиновлена дитина. Зберігаючи таємницю усиновлення, ми не можемо назвати прізвища людей, які відкрили свої серця для цих діток, але з впевненістю можемо сказати, що завдяки їх любові та милосердю діти знайшли матір та батька, щасливу родину, сімейний затишок!

Також це свято прийомних батьків, батьків-вихователів та опікунів, піклувальників. Ви дали кожній дитині, яка зростає у Вашій сім’ї, найважливіше – щастя мати родину.

Районна державна адміністрація висловлює велику вдячність усім небайдужим до дитячої долі. Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя та злагоди. Хай повниться дитячим щасливим сміхом ваша домівка, хай ростуть здоровими і успішними ваші діти!

Віримо, що спільними зусиллями ми досягнемо того, щоб кожна дитина мала сім’ю. Чужих дітей не буває, тож кожен, хто має змогу, повинен зробити все необхідне, щоб діти зростали у любові.

Тож якщо ви маєте намір стати батьками для осиротілої дитини, звертайтеся до служби у справах дітей районної державної адміністрації,

що по вул. Миколи  Леонтовича, 1, в м. Тульчин,  каб. № 302.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь