ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги пільговиків повернення залишків невикористаних пільг

Дата: 20.11.2020 09:07
Кількість переглядів: 232

Відповідно до Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі та Положення про порядок призначення житлових субсидій після закінчення опалювального сезону 2019/2020 залишки БЕЗГОТІВКОВИХ коштів для виплати пільг та субсидій, які утворилися станом на 1 червня 2020 року на облікових записах отримувачів, виплачуються в готівковій формі шляхом перерахування таких коштів на поточні рахунки пільговиків та отримувачів субсидій, відкриті в АТ «Ощадбанк».

Серед пільговиків Тульчинського району 913 осіб мають на своїх облікових записах в АТ «Ощадбанк» за результатами опалювального періоду 2019/2020 років залишки зекономлених безготівкових коштів та можуть їх отримати в готівковій формі, з них: Тульчинське ОТГ – 241 особа, Шпиківське ОТГ – 95 осіб та район – 577 осіб.

Реєстри, по яких необхідно провести уточнення даних осіб, в яких є залишки коштів, управлінням соціального захисту населення передано до сільських, селищної ради та Об’єднаних територіальних громад.

Інформацію про залишки зекономлених коштів можна дізнатись за номером Контакт-центру Ощадбанку 0-800-210-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів).

Для уточнення інформації звертатись до управління соціального захисту населення за телефонами: 2-12-58, 2-24-56.

Звертаємо увагу, що залишки зекономлених коштів, за якими не було звернень пільговиків або отримувачів субсидії щодо їх виплати, 20.12.2020 року повертаються на рахунок Мінсоцполітики.

Враховуючи вищезазначене Управління інформує пільговиків про необхідність звернутись до АТ «Ощадбанк» до 30.11.2020 року для відкриття поточного рахунку та зарахування на нього зекономлених коштів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь