ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підсумки роботи спортивного клубу «Гепард» за 2020 рік

Дата: 30.12.2020 15:29
Кількість переглядів: 228

Сьогодні, в актовій залі будинку рад відбулося підведення підсумків роботи спортивного клубу "ГЕПАРД" за 2020 рік.

В заходах взяли участь спортсмени та тренери Клубу, меценати, голова райдержадміністрації Олег Боровський, голова районної ради Василь Неборецький, міський голова Валерій Весняний, заступник голови райдержадміністрації Юрій Деркач, заступник міського голови Алла Поваляєва.

Перед авдиторією виступив керівник клубу бойових мистецтв «Гепард» Володимир Соляр, який прозвітував про здобутки Клубу та його спортсменів за 2020 рік,  озвучив календарний план спортивних заходів на 2021 рік. За результатами роботи кращих спортсменів Клубу було нагороджено подяками за найкращі спортивні здобутки 2020 року.

З вітальними словами до членів спортивного клубу, тренерів звернулись Олег Боровський, Василь Неборецький та Валерій Весняний, які привітали присутніх з прийдешніми Новорічними святами, побажали спортивній молоді міцного здоров’я, сили духу та волі до перемоги.

У своїх промовах посадовці району та міста подякували юним спортсменам за їх здобутки у 2020 році, зайняті високі призові місця, не лише на території нашої країни, а й в країнах Європейського союзу. Побажали невичерпної життєвої енергії, наснаги та примноження своїх здобутків.

Окремі слова вдячності прозвучали батькам спортсменів за неабиякий внесок у виховання дітей. Окремо керівництво району та міста відзначили у своїх виступах тренерів Клубу за високий професіоналізм на ниві виховання підростаючого покоління,  популяризацію спорту, здорового способу життя молоді.

Грамотами райдержадміністрації та районної ради з врученням матеріальної допомоги нагороджено тренерів клубу «Гепард»: Тетяну Соляр, Віктора Коваля, Володимира Соляра, Віктора Лукіянчука.

Окремих спортсменів спортивного клубу "Гепард" було відзначено грамотами міського голови з врученням матеріальної допомоги та солодкого презенту. Також міський голова вручив Володимиру Соляру картину Григорія Зорика, на котрій зображено перлину Тульчинщини – палац Потоцьких.

Керівник Клубу Володимир Соляр подякував голові райдержадміністрації Олегу Боровському, голові районної ради Василю Неборецькому, міському голові Валерію Весняному за привітання, підтримку і співпрацю від свого імені та від імені спортсменів Клубу.

Подяки за вагому підтримку клубу бойових мистецтв «Гепард», популяризацію та розвиток змішаних єдиноборств ММА було вручено директору ТОВ «Зернотранс-ВО»  Кушніру Володимиру Олександровичу та голові райдержадміністрації Боровському Олегу Володимировичу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь