ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Онлайн-нарада з питань цивільного захисту

Дата: 20.01.2021 16:49
Кількість переглядів: 175

20 січня 2021 року о 15.00 год. під головуванням заступника голови облдержадміністрації Сергія Здітовецького відбулася онлайн-нарада за участю голів райдержадміністрації, голів ОТГ, керівників департаментів облдержадміністрації та членів обласної комісії з питань ТЕБ та НС.

Учасниками в районній студії були голова райдержадміністрації Олег Боровський, заступник голови райдержадміністрації Юрій Деркач, міський голова Валерій Весняний, головний спеціаліст сектору з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Оксана Шпатарюк.

Відкрив та вів нараду заступник голови облдержадміністрації Сергій Здітовецький, надавши слово директору Департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами облдержадміністрації  Сергію Вовченку, який доповів про виконання завдань цивільного захисту із врахуванням адміністративно-територіальної реформи.

В ході наради були розглянуті та обговоренні питання:

  1. Схвалення організаційної структури Вінницької територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.
  2. Утворення структурних підрозділів з питань  оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами у складі новостворених районних державних адміністрацій та виконавчих органів територіальних громад.

З метою виконання завдань цивільного захисту були поставлені завдання головам райдержадміністрацій та головам ОТГ щодо організації роботи, затвердження нормативних документів, розробки та уточнення планів та  районних програм.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь