ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підсумки роботи уповноважених органів містобудування та архітектури Вінницької області у 2020 році  та перспективи  діяльності на 2021 рік: тема онлайн-нарада

Дата: 25.01.2021 15:14
Кількість переглядів: 215

25 січня 2021 року відбулась онлайн-нарада керівників повноважених органів містобудування та архітектури на якій розглянуто підсумки уповноважених органів містобудування та архітектури Вінницької області у 2020 році та перспективи на 2021 рік.

В районній студії учасником онлайн-засідання був начальник відділу містобудування, архітектури, енергетики та захисту довкілля райдержадміністрації Микола Шевчук.

Відкрив на вів засідання головний архітектор Вінницької області Олександр Рекута. Головним архітектором області порушено питання стосовно роботи уповноважених органів містобудування та архітектури в умовах реорганізації райдержадміністрацій та взаємодія з новоствореними територіальними громадами, кадрове забезпечення місцевих уповноважених органів містобудування та архітектури  в райдержадміністраціях та територіальних громадах.

Крім того, заступник начальника управління Олександр Галіброда акцентував увагу на інклюзивність, доступності до об'єктів громадської та житлової забудови, в тому числі до виборчих дільниць та органів державної влади, утворення та діяльність місцевих комітетів доступності.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь