ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оголошення про громадські слухання

Дата: 02.02.2021 15:30
Кількість переглядів: 384

Тульчинська районна державна адміністрація повідомляє, що відповідно до розпорядження голови районної державної адміністрації від 27 жовтня 2020 року № 222 розробляється проект детального плану території для будівництва та обслуговування будівель та споруд складу будівельних матеріалів на території Журавлівської сільської ради Тульчинського району Вінницької області, за межами населеного пункту (с. Маяки).

Для врахування інтересів громадськості, громадські слухання детального плану території та стратегічної екологічної оцінки будуть проводитись з 29 січня 2021р. до 03 березня 2021р.

Презентація детального плану та стратегічної екологічної оцінки відбудеться 03 березня 2021р. о 10:00 за адресою: Вінницька обл., Тульчинський р-н, с.Журавлівка, вул.Шевченка,196, в актовій залі сільської ради.

Всім зацікавленим особам, подавати пропозиції пропонується в письмовій формі до Тульчинської райдержадміністрації за адресою: 23600, м. Тульчин, вул. Миколи Леонтовича, 1 к. 204 в термін до 03 березня 2021 року.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь