ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Діяльність Ямпільського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Вінницькій області за 2020 рік

Дата: 26.02.2021 14:49
Кількість переглядів: 176

Фонд соціального страхування України реалізує державну політику у сферах соціального страхування в зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності. Фонд здійснює соціальний захист застрахованих осіб, тих хто працює на виробництві, в установах, організаціях, проводить підприємницьку чи незалежну професійну діяльність та сплачує єдиний соціальний внесок.

Станом на 1 січня 2021 року на обліку у Ямпільському відділенні перебувають 86 потерпілих та 8 утриманців, які проживають на території Томашпільської та Вапнярської селищних рад, з них особи з інвалідністю І групи - 5 чол., особи з інвалідністю ІІ групи - 12 чол., особи з інвалідністю ІІІ групи - 53 чол., 16 потерпілих, яким не встановлено групу інвалідності. Усі вони в повному обсязі  отримують належні страхові виплати, також медичну та соціальну реабілітацію, визначену довідкою МСЕК.

За   2020 рік  здійснено виплат потерпілим внаслідок нещасного випадку,  які перебувають на обліку у Ямпільському відділенні на суму  3489,4 тис. грн., в т. ч: допомога в зв’язку з тимчасовою непрацездатністю до відновлення працездатності  або встановлення інвалідності - 95,9 тис. грн., одноразова допомога  потерпілому  в разі стійкої  втрати професійної працездатності - 10,7 тис. грн., одноразова допомога членам сім’ї померлого - 219,7 тис. грн., щомісячна грошова сума в разі часткової чи повної втрати працездатності, що компенсує  відповідну частину втраченого заробітку потерпілого - 3012,3 тис. грн.,  щомісячні  страхові  виплати  особам,  які мають на це право в разі втрати годувальника - 150,8 тис. грн.

Витрати на медичну, професійну та соціальну реабілітацію за 2020 рік склали  179,4 тис. грн.

Протягом 2020 року Ямпільським відділенням, згідно заяв-розрахунків поданих страхувальниками, для виплати матеріального забезпечення застрахованим особам профінансовано 5966,9 тис. грн., в т.ч. – допомога по тимчасовій непрацездатності - 4264,7 тис. грн., допомога по вагітності та пологах - 1655,1 тис. грн., допомога на поховання - 20,5 тис. грн., оплата лікування   в   реабілітаційному   відділенні   санаторно - курортного   закладу після перенесеного захворювання - 26,6 тис. грн.

В 2020 році до Ямпільського  відділення  подано 22 повідомлення про нещасні випадки на виробництві та гострі професійні захворювання, в т. ч. - 19 повідомлень про гострі професійні захворювання медичних працівників  внаслідок зараження коронавірусною інфекцією COVID-19  закладів охорони здоров’я, розташованих на території Томашпільської та Вапнярської селищних рад.

Найнебезпечнішою галуззю щодо виникнення гострих професійних захворювань на даний час є  діяльність закладів охорони здоров’я.           

В закладах охорони здоров’я були створені комісії, із залученням фахівців  Ямпільського відділення Фонду, які проводять  розслідування зазначених випадків.  

 

Волошина Є.Г., в. о. начальника  Ямпільського
відділення управління ВД ФСС України у Вінницькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь