ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До програми «Велике будівництво» на 2021 рік включено 9 проектів, які реалізовуватимуться на Вінниччині, всього ж за кошти ДФРР в області здійснюватимуть 13 інфраструктурних проектів

Дата: 05.03.2021 08:25
Кількість переглядів: 170

Голова обласної державної адміністрації Сергій Борзов зазначив: «У рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» від Вінниччини на 2021 рік включено 9 проектів: 3 садочки, 2 заклади медицини, 2 об'єкти спортивної інфраструктури, 1 - об’єкт культури та 1 інший з обсягом фінансування за рахунок ДФРР – 108 742,10 тис. гривень», 

За словами очільника області, запропоновані проекти відповідають вимогам законодавства, обсяги співфінансування з місцевих бюджетів по цих проектах відповідають встановленим вимогам. Дотримана квота (10%) і у спортивних проектах.

Голова облдержадміністрації Сергій Борзов повідомив, що всього для реалізації у  2021 році, комісія з оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів, що можуть реалізовуватися на Вінниччині за рахунок одноголосно підтримала 13 проектів від Вінницької області: «  Це 11 перехідних та 2 нові проекти, які були відібрані регіональною комісією - на 131 839,234 тис. гривень. У 10 проектах співфінансування підтверджено гарантійними листами».

 

Про продовження Національної програми «Велике будівництво» у 2021 році, фінансування довгострокових проектів та роль міжнародних партнерів у цьому процесі, зокрема, йшлося на Всеукраїнському форумі «Україна 30. Інфраструктура», в якому взяв участь Президент України Володимир Зеленський.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь