ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перспективи зайнятості та права учасників АТО

Дата: 07.04.2021 14:42
Кількість переглядів: 173

З метою надання інформації про послуги державної служби зайнятості, визначення шляхів професійної адаптації до потреб ринку 07.04.2021 року Тульчинською районною філією Вінницького обласного центру зайнятості проведено інформаційний семінар для військовослужбовців та ветеранів АТО/ООС.

Мета заходу: надання інформації про послуги державної служби зайнятості, визначення шляхів працевлаштування та професійного розвитку за сприяння державної служби зайнятості для даної категорії осіб.

Провідний фахівець з профорієнтації Тетяна Ференець розпочала захід зі знайомства, ознайомила з послугами, які надає державна служба зайнятості для даної категорії осіб та державними гарантіями у сфері зайнятості населення. Присутні розглянули працевлаштування як засіб реабілітації: обговорили підготовку та написання резюме, переглянули корисні веб-ресурси для пошуку роботи або розміщення резюме.

 Провідний фахівець з питань зайнятості Людмила Ярошенко розповіла про можливість працевлаштування на громадські роботи та  інші роботи тимчасового характеру, можливості започаткування власної справи, можливості працевлаштування в державі Ізраїль, отримання нової професії .

Учасники заходу отримали вичерпні відповіді на питання, що їх цікавили та пройшли вихідне анкетування.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь